-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba arkadaşlar şirket kurulumunu yaptım e-ticaret sitem satış için hazır yarın sanal pos işlemlerimde tamamlanacak. Dropshipping ile çalışacağım için kargoyu tedarikçi firma gönderiyor dolayısıyla müşteriye faturayı mail ile göndermem gerekiyor. E-faturadan başka bir çözüm yok sanırım ayrıca muhasebecim e-faturayı boşver normla fatura kes kullan dedi. Yanlış bildiğim bir şey varsa düzeltin lütfen paraşüt.com için 150 TL + KDV ile başvuru yapılabiliyor sonrasında fatura başı 18 kuruş ödüyorum.. Muhasebecim fatura başı para ödediğin için mantıklı değil dedi fatura bastırmaya gittim 250 faturayı 200 TL ye basıyor birde renksiz e-fatura hem daha ucuz hemde daha kolay değil mi ? E-fatura kullananlar görüşlerini yazabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Faturayı müşteriye göndermek için iadeli taahhütlü posta yöntemi kullanman gerekiyor. En son tek fatura gönderimi için 7,5 TL vermiştim. Bu yönüyle hangisinin daha hesaplı olacağı belli. E-ticaret için e-fatura olmazsa olmazdır. Hem maddi hem zaman tasarrufu sağlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yanlış bilmiyorsam sizin efaturaya geçmeniz için cironuzun 5Milyon TL ve üzeri olması lazım yeni kurduğun şirket ile efatura kesemezsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
grafen adlı üyeden alıntı
Yanlış bilmiyorsam sizin efaturaya geçmeniz için cironuzun 5Milyon TL ve üzeri olması lazım yeni kurduğun şirket ile efatura kesemezsiniz.
Zorunluluk yok, E-ticaret için gönüllü kendi isteği ile geçebilir sıkıntı yok.
Kargodan kurtulursun iyi olur. Muhasebe programı olarak ne kullanacaksın?
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
theharunuysal adlı üyeden alıntı
Gerilim paraşüt.com düşünüyorum şimdilik. Nkolayofis.com var Enpara kullanıcılarına 3 yıl ücretsiz yakında e-faturayı da ücretsiz yapacaklarmış.
Mantıken bana e-fatura daha mantıklı geliyor ama herkesi ağzında yok geçme zaten 5 milyon dan aşağısı zorunlu değil gibi hemde pahalı diyorlar 150 ₺ + KDV ile başvurabiliyorum. Acaba bilmediğim şeyler mi var diye tereddüt ediyorum.
Kullanmadan bilmeden herkes konuşur.
Her fatura göndermede 1 kontör harcar. Kontör de paralı. Araştırın fiyatları.
Paraşütte 500 kontör 100 lira.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş