-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba
Arkadaşlar 7 kasımda sınava girdim 2 haftaya dosya çıktı işte randevu filan derken anca bugüne bulabildik. Neyse hallettim her şeyi sabah verdim dosya mi adam fisi verdi yılbaşından sonra gel dedi.. 2 hafta önce arkadaşıma aldık ona 2 günde verdiler. Istanbulda ikamet ediyorum kalabalık olduğu için filan mi öyle dediler yakın zamanda emniyete giden kardesler bir yorum yapabilir mi?
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kalabalık olduğu için öyle demişlerdir. Eğer içeride tanıdığın varsa 2 saatte bile alabilirsin. Ben Adana'da belgeleri verdikten sonra 2 saat içerisinde almıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kalabalık olduğu için öyle demişlerdir. Ben sabah trafik şubeye gittim, 1 saatte ehliyeti aldım. Konya'da yalnız. :)
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
İstanbul da öyle ben Tekirdağ dan almıştım 2 saate, ne randevu var ne bekleme :)
Eğer yakın zamanda şehir dışına çıkacaksanız farklı yerde çıkartmanızı tavsiye ederim.
zyx
bn Msa gbi drenrkn Ra’lra
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bazen uğraşmak istemiyor görevli memur ileri bir tarihe gün veriyor. Aynı sorunsalı bende yaşadım
payners
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim 18 aralikta direksiyon sinavim var kurs hocam gecersen 3 gun sonra ehliyeti cikarabilirsin dedi. Yalniz trafik tescil randevulari dolu. Ben 1 ocaktan once cikartamazsam stajer mi olacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
imkanın varsa dosyanı geri alıp farklı bir trafik şubeden şansını dene,,,
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yeni ehliyet sistemiyle alakalı olabilir mi acaba? Geçen dönem ehliyet aldım ben, yılbaşından önce bastırmazsam bende mi stajyer olacağım?
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Ben de ilk ehliyeti İstanbul'da almıştım, sizde olduğu gibi adam bana git 15 gün sonra gel dedi. Aksilik bu ya bayrama da 5 gün ya var ya yok. Sonradan bi' polis arkadaşımla konuştum. Arkadaşımın demesi, böyle stratejik zamanlarda bilerek vermemek için erteliyorlarmış. Yani yılbaşında bir dünya manyak dışarda olacak bir de bunlar yeni ehliyeti alıp çıkmasınlar gibisinden. 2. ehliyetimi Tekirdağ'da aldım "Abi sen numaranı ver bana ben sana çağrı atınca gel. Git bir sigara çay iç" dediler. 1 saat sonra çağrı attı polis gittim aldım. Küçük yeri bu yüzden seviyorum işte :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Haftaya pazartesi gidip ehliyet çıkmış mı diye bi soracağım. Bence zaten çıktı ama kalabalık diye sıkışmamak için herkese öyle diyorlar. Ve Yakın ilçelerde 2 günde alan varmış benim bahtsızlığım.
Diğer soran arkadaşlara gelince, randevuyu akşam 3.5 da ve sabah tam 9 da deneyebilirsin hocam. Ve ehliyeti ne zaman kazanmış olursanız olun yılbaşından sonra randevu alırsanız stajyere girer.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın