-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Selamın Aleyküm.
Arkadaş ben ehliyet sınavına girdim ve çok şükür 2 sınavı da tek sefer de başarılı bir şekilde geçtim.
Ve şimdi belgelerimi bekliyorum.
Şimdi sorum şu olacaktı.Ben İstanbul da Anadolu yakasında Kartal ilçesine bağlı bir yerde yaşıyorum fakat ehliyetimi Pendik ilçesinde bir kurstan aldım.Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik şubeden mi illa almam lazım yoksa baska ilçelerin trafik şubesinden de alabiliyor muyum. Kartal da randevu sıkıntısı var fakat pendikte randevu sıkıntısı olmuyor.
Kısa bir süre sessizlik...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Nereden aldığın önemli değil ben pendikten aldım kurtköyde oturuyorum. Arkadaşım da kurtköy de oturuyor maltepeden aldı. Nerede randevu boş ise oradan al zaten ilk 15gün ehliyet gelene kadar a4 kağıdı ile araba sürüyorsun :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sınava bağcılarda girdim ehliyeti Edirneden aldım :D
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben de bugünkü derse gitmedim ehliyet kursundaki bişey olur mu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
glockmae adlı üyeden alıntı
Nereden aldığın önemli değil ben pendikten aldım kurtköyde oturuyorum. Arkadaşım da kurtköy de oturuyor maltepeden aldı. Nerede randevu boş ise oradan al zaten ilk 15gün ehliyet gelene kadar a4 kağıdı ile araba sürüyorsun :D
Teşekkürler cevabınız için.
Teşekkürler cevabınız için.
Ben hergün gittim dediler ki 2 Gün üst üstte gelmezseniz kursunuzu iptal eder dediler müfettişler denetime gelirlerse falan dediler ama bi günden birşey olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Eğer ehliyet size hemen lazımsa en yakın tarihli herhangi bir yerden alabilirisiniz. Şöyle bir durumda var ama yarın öbur bi şey olduğu zaman örneğin ehliyetini kaptiridigin zaman ehliyetini o şubeden alacaksın. Sürün babam sürün
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
sterk adlı üyeden alıntı
Eğer ehliyet size hemen lazımsa en yakın tarihli herhangi bir yerden alabilirisiniz. Şöyle bir durumda var ama yarın öbur bi şey olduğu zaman örneğin ehliyetini kaptiridigin zaman ehliyetini o şubeden alacaksın. Sürün babam sürün
Ehliyet hemen lazım değil sadece merak ettim iki şube de bana yakın şubeler o yüzden sormak istedim şuan kontrol ettiğimde Kartal şubesinde 1 kişilik randevu yeri varken Pendik şubesinde ise 4 kişilik randevu yeri var benim düşüncem galiba Pendik şubesi fazla yoğun olmuyor rahatlıkla alabilirim diye düşündüm ama babam olsun, abim olsun Kartal şubesinden aldın bende geleneği bozmayayım 😂
Cevap veren herkese teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kadirtpt
https://tapreklam.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle nereden aldığınız pek önemli değil hocam ve bir şubede yoğun randevu alınıyor, diğerinden az alınması önemli değil yine.
Çünkü mesela Kartal şubesinden randevu alamıyorsan veya az randevu varsa, gittiğin zaman uzunca bir kuyruğa gireceksin anlamına gelmiyor.
Ayrıca http://ehliyetler.net/surucu-kursu-ehliyet-fiyatlari/ sitesi var oraya bak, detaylı anlatılmış her şey.
Ayrıca ehliyet sınavına girecek olanlar için ilk yardım, motor, trafik vs. sınav soruları da var. Bir neyi Deneme sınavı gibi bir şey var.
Başarılar.
TAP Reklam Ajansı ve Dijital Baskı Merkezi https://tapreklam.com