Evet arkadaşlar geri sayım başladı ; şimdiden itibaren karşılaşmaya yaklaşık 5 buçuk saat var ve bu süre içinde heyecanlar dorukta Facebook’ta Alexis Sânchez sayfasında resmen küfür etmeye çalışan 2 tane holiganı görebiliyoruz
Bende bunlarla dalga geçmek amacıyla bir tane gönderisine yorum yaptım ;
Neyse fazla gülmeden yorumlarımı dile getireyim.Acaba bu maç kaç kaç bitecek ; eski maçlar kaç kaçtı ? Bende bilmiyordum fakat biraz araştırma yaptım ve bir kaç bilgiye sahip oldum.Siz bu el clasico mücadelesinde toplam real madrid kaç maç kazanmış kaç maç barcelona kazanmış hiç merak etmediniz mi ?
Bu el clasico istatisliklerine neler dahil neler ( süper kupalardan tutun şampiyonlar ligi ile başlayın lig maçlarıyla bitirin)
Şimdi sizlere son 10 yılın ayrıntılı istatisliklerini resimliyorum buyurun ;
İşte istatislikleri gördünüz real gerçekten iyi ya :D
Sizlere birde genel istatislikleri sunmak istedim oda aşağıdaki gibidir.
Biraz büyük oldu tamam kabul ediyorum ama bişi olmaz ya kızmayın bana
Şimdide facebook Alexis Sanchez sayfasında bu real madridli oyuncularla nasıl dalga geçtiklerinin bir kanıtı olan resimi yüklüyorum buyrun
Resimde anlatılmak istenen 5 real madridli oyuncunun sadece Messi’yi tuttuğuu gösteriyor.Aslında gerçekten gülünç bir durum Vay be adam harbiden 10 numara
Şimdi yazımı bitirme aşamalarına geldim Sizden tek isteğim bir teşekkürü çok görmemek kalın sağlıcakla demeden sizlere güleceğiniz bir fotoğraf ile yayınımıza son veriyoruz dermişim o ne be M.Ali Birand gibi konuştum
İşte gülmekten öleceğiniz o fotoğraf Ölmezsenizde en azından tebessüm ettirecek fotoğraf
Son olarakda muhtemel 11 i vermeden olmaz
Muhtemel 11′ler:
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Xabi Alonso, Diarra, Khedira, Di Maria, Benzema, Ronaldo
Barcelona: Valdes, Alves, Puyol, Pique, Abidal, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Fabregas, Sanchez
KAYNAK