-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kaçaklar + vergi + (eğer varsa) TRT vergisi + kendi kullanımınız + ... + ... + ... = Yüksek fatura.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Daha bu başlangıç, özelde olsa geçen yıl araç sigortamı 530 liraya yaptırmıştım, bu yaz sanırım kanunda değişiklik mi ne olmuş, hasarsızlık indirimine rağmen 1320 lira sigorta ödedim. Bu da en düşük teklif veren firmaydı, diğerleri 2000 civarındaydı. Dünde bir resim gördüm adam 3000 liralık reno için 1200 lira sigorta ödüyordu. Yani anlayacağınız her alanda çok büyük bir vurguna geçildi, sonumuz hayırlı olsun... Daha diğer faturalara da zamlar da gelecek, zaten etrafımızda neye baksak zam gelmiş durumda. Birileri seçim vaati verip, sözlerini tutmaya çalışacak diye olan yine bize oluyor. Dünyanın çoğu ülkesinde devlet vatandaş için vardır, biz de ise tam tersi vatandaş devlet için var...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Defalarca söyledim, halk paranın alım gücü kavramını anlamalı.Zam her zaman iyi bir şey değildir,ancak enflasyon seviyesinin üstünde olursa pozitif etkilenir toplum.Tabi bizde enflasyon paketinde tenis topu falan var,enflasyon da bir garip hesaplanıyor.Doktora yapacak ekonomi öğrencileri için çok iyi tez konuları çıkar bizim memleketten.
3 kişi bu mesajı beğendi.