Selamlar dostlar, Elektrikli scooter arayışına girince ne kadar fazla model, yorum ve tavsiye olduğunu fark ettim. Açıkçası neye göre seçim yapmam gerektiğini ilk başta kestiremedim ama belli başlı şeylerde karar kıldım: güçlü motor, uzun menzil, yokuşta yormasın, servisi uğraştırmasın. Bu beklentilerle yola çıkınca karşıma Navee GT3 Max çıktı ve satın aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Deneyimlerimi kısaca aktarmak istedim:

Daha fazla güç ve uzun menzil arayanlar için ideal. 800W motoru ve 70 km’ye varan menzili var. Uzun yolculuklarda sizi yarı yolda bırakmaz. %25’e kadar yokuşlarda performansı oldukça tatmin edici. Hız limiti yine beyaz kabloyu keserek iptal edilebilir, bu da garanti kapsamını bozmuyor. Servis konusunda da oldukça kullanıcı dostu: Ücretsiz kargo ile gönderip alma, 48 saat içinde onarım veya birebir değişim garantisi ve 2 yıl garantisi ile destekleniyor. Ağır ama dengeli gövdesi ve çift süspansiyonu sayesinde şehir içi ve hafif arazi sürüşlerinde çok rahat. Performans ve konforu bir arada isteyenler için tasarlanmış. 

Çift fren sistemi var bu da ani durmam gereken durumlarda dengeyi bozmuyor. Suya dayanıklı olduğu için yağmurlu günlerde sorun çıkaracağını sanmıyorum henüz denemedim ama. Hepsinden önce fiyatı baya makul geldi 30 bin lira altında böyle model çok yok Xiaomi modelleri var fakat telefondan yana çok canım yandığı için güvenmiyorum eskisi gibi. 

Aranızda Navee kullanan varsa da görüşlerini paylaşabilir tartışmış oluruz. Ürünün Hepsiburada ve Mediamartk'ta linkleri var ama kendi sitesinde indirimde görünüyor ben kaçırdım indirimi :D. Ürün bu: Navee GT3 Max Elektrikli Scooter