-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Elon Musk üniversitede ek olarak fizik ve yazılım dersleri alıyormuş kafasına göre gidip geliyormuş :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam yazılım alanında iş bulmak için önlisans veya lisans fark etmez. Fakat ortamları çok farklı. Ne yazıkki öyle. Daha güzel bir ortam için 4 yıllık lisans bölümünde okuman lazım. Daha mutlu daha eğlenceli bir öğrencilik hayatı geçirirsin. Baksana bir arkadaş demiş gazi üniversitesi kazan myo diye. Kazanda her öğlen gidip kavurma yersiniz artık. Ne eğlence kalır ne bişey. Ama odtüde okuduğunu düşünsene mühendislik. Hadi odtü uç bi nokta, selçuk üni olsun, yıldız teknik olsun ne bilim güzel bir ünide daha seviye yüksek insanlarla okursun. Seviyeden kastım bilgi birikim seviyesi. Ama sen myo takmışsın bu sene ne diyeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
E-ticaret sitelerim mevcut bunun yanında kurumsal büyük bir projenin planlarını yapıyorum buna ek olarak CRM yazılımı geliştiriyorum hemde MIS okumaktayım.
Edit: 2 Yıllık dolu dolu eğitim aldıktan sonra 4 yıllığa geçiş yap bu şekilde ço kdaha iyi olur senin için eğer 4 yıllıkta da dolu eğitim alabileceğin bir okulu kazanırsan derslerde senin için bildiğin şeyleri sıfırdan öğrenmek gibi olacak ama bu süreçte de kendini geliştirmelisin.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Radyoloji
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Manavgat MYO bilgisayar Programcılığı
Selam KAÇMAZ bu hoca okul dersinin yanında bir kodlamamcinin nasıl olması gerektiğinde öğretiyor