Merhaba arkadaşlar biraz değişik etkinlik yaptım.
Hemen geçiyorum;

Bu sefer biraz değişik olacak nasılmı ? İşte şöyle. Bakıyorum'da herkes çekiliş türü yapıyor. Ben çekilişe, Şanslıya ödül vermem ben başarılı aynı zamanda çalışkana veririm. Biraz iddalımı oldu galiba :)
Herneyse devam edelim. Bu yüzden şöyle bir yarışma düzenledim. Biraz düşündüm acaba nasıl olabilir diye. Bu yarışma aklıma geldi.

Yarışma'da Amaç Ne Olacak ?
Bu yarışma'nin galibi'ni belirlemek için 1 Hafta bekleyeceğiz. Yarışma'nın amacı En iyi ve en yararlı blogu aramızda bulmak seçmek olacaktır.

Galibi Nasıl Seçeceğiz ? [ MECBURİ OKUNACAK ALAN ]
1.'yi seçmek için eleme yapacağım. 1 Hafta içinde katılan bloglara göz gezdireceğim. Geçmiş yayınlarına bakacağım ve analizini yapacağım. Eğer çalıntıysa elenecektir. Ama kopyala yapıştır yapmadan değiştirerek yazarak aynı zamanda altına kaynak gösterenleri hoşgörü ile karşılayacağım. Çalıntı yapanlar elendikten sonra kalanlar arasında rekabet olacaktır. Bunda en dikkat edeceğim şey okuyucula yararlı yazılar yazıp yazmadığna bakmak olacaktır. Diğer şey ise yazı içerisinde Türkçe'yi tamamen doğru yazıp yazmadığı aynı zaman'da imla hataları'da -1 puan olacaktır. Çalıntı yapanlar elendikten sonra kalanlara 40 Puan vereceğim. Her hata'da -1 Puan düşeceğim eğer hata büyükse -2 'de olabilir. Böylelikle 1 hafta içinde puanı'nı kim daha fazla tuttuysa o 1. olacak ve belki büyük belki küçük ödülün sahibi olacak :) ÖDÜL Sayfa SONUN'dadır.

Bu Yarışmaya Kimler Katılamaz ?
Bu yarışmaya Emek Hırsızların Katılması YASAKTIR! Çalıntı yapanlar, Kopyala yapıştır yapanlar, Erotik Filmler Paylaşan Bloglar ve Film blogları katılamaz.

Bu Yarışmaya Kimler Katılabilir ?
Bu yarışmaya;
Özgün yazılar yazan
Kopyala Yapıştır Yerine Değiştirerek yazıp KAYNAK belirten
Çalıntı yapmayan
Okuyucularına SAYGILI Olanlar Bu yarışmaya KATILABİLİR.

Yarışmaya Nasıl KATILABİLİRİM ?
Yorum alanına ;
Adınızı Blogunuzun Linkini, Blogunuz'da ne hakkında yazılar yazdığınızı VE Gmail,E-Posta,E-Mail Adresinizi yazıp Gönderin.
Örnek;
Adım: İsmail Blogum: http://siteadı.blogspot.com/ Teknoloji İnternet ve Seo hakkında yazılar yazmaktayım. İsokantfm@gmail.com'da adresim.Diye yazabilirsiniz. Herhangi bir uğraşa gerek yok bu kadarı bana yeter.
YORUMU Bu ALANA Yapınız !; http://sosyaldahi.blogspot.com/2014/05/en-iyi-kim-hep-birlikte-bulalm-yarisma.html

Alındığımı Nereden Anlayacağım ?
Alındığınızı bildirmek amaçlı verdiğiniz adrese Mail atacağım. Ayrıca yukarıda verdiğim linkteki konu'da not düşeceğim.

SON OLARAK ÖDÜL !
Evet ödül büyük değil Fakat elimden bu kadarı gelir. Diğer yarışmalar'da daha büyük ödüller vereceğim :)

ÖDÜL; 7 TL Kontör ve 1 Aylık sitem'de Reklam vereceğim.
Dediğim gibi büyük değil fakat Şimdilik elimden bu kadarı gelir :)

BOL ŞANSLAR Derdim ama diyemicem ŞANSLI Değil ÇALIŞKAN Olan KAZANSIN

ETKİNLİĞİN ANAVATANI :) http://sosyaldahi.blogspot.com/2014/05/en-iyi-kim-hep-birlikte-bulalm-yarisma.html