Biyoblog olarak yeni projelerin peşinde koşan gençlere yoğunluk vererek mailler atıyor facebook üzerinden ulaşıyor kimi zaman forumlardan yetişiyoruz.Erdoğan Eroğlu,Twitter’da TÜRKÇE Çeviri editörlüğünü yaparak uzmanlık alanlarını ilerleterek çok iyi yerlere gelmiştir.ürkiye’nin en genç girişimcilerinden, ayrıca Avrupa Birliği, AB Mali Yardımları ve AB Proje Yönetimi Döngüsü sertifikasını hak eden Erdoğan Eroğlu.Hedeflerini dünyaya yönelik hazırlayan, ilginç ve konuşması farklı olan Erdoğan Eroğlu,yeni projelere açık olarak CAGLİVE projesini geliştiriyor.

Erdoğan Eroğluya ulaşarak hayatını anlatmasını istedik,Erdoğan Eroğlu Anlatıyor…



Bana Web hayatında kimse yardımcı olmadı. Yani şöyle olmadı, işin öğrenme kısmında.Web tasarımıydı, siteyi kurmasıydı vb. şeyleri tamamiyle kendim öğrendim. 13 yaşından beri web ile uğraşıyorum. Hep hayallerimi yüksek tuttum. Hep yükseğe oynadım. Yatırımlar yaptım. 15 yaşında Radyoculuğa başladım. Kendi radyo web sayfam üzerinden yayınlar yaptım. Sesimi değerlendirdim ve şu an iyi bir seslendirmenim. Sonrasında proje bazlı hedefler düşündüm. Bu hedeflerim üzerinde bana maddi konuda sadece yatırımcı tanıdıklarım yer aldı. Web işlerinde gece sabaha kadar çalıştım. Hep hedefimi düşünerek ilerledim ve hala da ilerliyorum.
Şu an ki hayatımda istediğim bir markayı oluşturmak var. Gizemli ve güçlü bir marka’nın dünyayı değiştireceğine inanarak oluşturmayı hedefliyorum. Yavaş yavaş bu hedefim gerçekleşiyor. Çok sıkı ve sağlam yatırımcılarım var bu konuda.BE’yi oluşturuyorum. BE ile ilgili “Geleceği İzliyoruz” diye bir reklam filmi çektik ve internete yerleştirdik. İlgi çok iyiydi. Yabancı şirketler üzerinde de ilgi görmedi değil. Ama bizim amacımız ilginin reklam yönünde değilde, dünya ya verilen mesaj yönünde olmasıydı sanırım bu da oldu.BE ile geleceği şekillendirmek istiyorum. Şu an ki en büyük hedefim BE’yi tamamiyle oturtmak. 4 dilde yayın yapacak. Türkçe, İngilizce, Arapça ve İbranice bunun için sıkı hazırlıklara girdim. En büyük Hedefim, BE’nin oluşmasıdır.
İnternet benim için altın değerindedir.
Çünkü yapabileceklerimize sınır koymuyor. İnsanlara ulaşmak ve birşeyleri ifade etmek istiyorsanız, en güçlü araç internettir.
Reklamda da, konu da da, bilgi de de.

[B]Genç Girişimcilere tavsiyem:
“Kimseyi negatif konularda takmasınlar, hatta ilgilenmesinler. Yoluna devam etsinler. İnsanlar başarılı kişilere yüklenirler. Ezerler. Özellikle bizim ülkemizde bu çok var olan birşey. Kıskançlık, üste çıkma vb. şeyler.Ama dediğim gibi saf ve sakin olmak çözümdür.

Bugüne bugün iyimser olmayı başarmak, dünya da lider olmaktır.”[/B]

Kaynak: http://www.biyoblog.com/erdogan-eroglu.html