-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bende gb alıp mage düzmüştüm. Sonra asasa çevirdim. Sonra da koxp kullanmaktan ban yedim. Oyunu bıraktım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Knight oynadığım süreçte hep koxp kullandım msn koxp vardı seri cs atıyodu o kalktı mahfoldu herşey programlar çıkmaya başladı oto ban vs. vs. eski ortamlar çok güzeldi fakat şimdi öyle değil oyun.Ayrıca ben ne zaman Knight oynasam müziği kapatırdım optionstan :) Çok şükür kurtuldum ama...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ares'de ilk çarım Priest olmuştu. Nasıl oynanıyor bu diye soruyordum etrafımdakilere. Yeşil kutu görevini yaptım gittim kırdırdım. Ne göreyim bir unige item. Adını ilk kez duymuştum. Sordum soruşturdum dediler Hell Breaker :) one kaç para eder falan fıstık derken. +3 basmışım. İtem nasıl basılır bilmeden.
Sonra bir bakmışım priesti iyice öğrenmiş ve ardreama girmişim. Ne günlerdi Ares ardream Human clan Emperor (tamamı okçu) kesinlikle kops yok. Sonra yıllar yılları kovalar. FatherOfTheTurk sonra Karus oluruz en iyi clanları gezeriz. En sonunda oyunun en güzel yılları bittikten sonra Gem bug çıkar bir hevesle bankaya gidip tüm gemleri alıp buglayıp taşlar çıkardık. Sonumuz vahim 15 gün sonra İron setli +9 Fpli Ares Ardreamın Efsane priesti (sonses10) Banlanmış :)
Oyun burada bitmez. Bir bakmışsın yeni server Kronos açılmış. Hemen bir priest daha 79 olmuşum. +5 Quest kalkanı basmışım. Olan oldu gene kopserler bastı napalım oyunu bırakalım bıraktık öylece duruyor :)
Hala aklımdadır bir gün başlamak.
🔒 http://mcmyazilim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kronostaki gecekondu clanı ile bağlantınız varmıydı :)
🔒 http://mcmyazilim.com
Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Süper oyun ya yazın tekrar başlıyorum.
Ek Olarak: Süper oyun ya yazın tekrar başlıyorum.