-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlk açtığım siteyi tam olarak hatırlamıyorum ama bedeva-sitem ileydi. Hatta kaç saat uğraşırdım sıkılmadan hep güncellerdim :) ondan sonra patladı gitti site aşkı kaç siteyle çalıştım ( aldım - sattım ) tam olarak sayısını çıkaramıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
www.smfciyiz.biz :) lisedeydim o zaman byte dergisine geleceğin en büyük smf destek sitesi diye reklammız çıkmıştı bizden habersiz olarak :) Diğerleri pek tutmadı.
Birde oyun cehennemi ilk açıldığında co-admindim orda :D Bilemedim bu kadar büyüyeceğini :)
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Rezil olmak istemiyorum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ben ilk olarak html ile 'atam.50webs.com' u yazmıştım. Sonra patladı fakat o zaman baya emek vermiştim ona. Grafikler olsun iç bilgileri olsun.
Ondan sonra ogulcanturhanlar.blogspot.com'u kurdum fakat ilgilenmedim. Ücretli gerçek sitem olsun istiyordum.
ardından klavyeden.com'u bir yıl işlettim. Sıkıldım ve bıraktım. Şuan ogulcanturhanlar.blogspot.com'da yazmaktayım. Bilinmez ki zaman ne gösterir.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk açtığım site tr.gg :D
www.vb-free.tr.gg ve daha aklıma gelmeyenler :D
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hepimiz neredeyse aynı durumlardan geçmişiz :) Benimde ilk ücetli site deneyimim; onlineyiz.biz'di. Forum kurmuştum. Baya süper gidiyordu. 1 aylık forumda her gece 150-200 arası ziyaretçi vardı. Ama hostu ve domaini bir arkadaş bana Facebook sayfa kasma karşılığında verdiği için korkuyordum her an gidebilir diye. Sonra başka bir site açmayı düşündüm. Forum sitesi olacaktı. Ah keşke yedek almayı bilseydim o zamanlar da :) Bilmediğim için o siteyi kapattırdım. Tüm emeğim boşa gitti :)
Şimdi ilimal.org ile o sitede öğrendiğim tüm deneyimleri yaşıyorum.