Merhaba internet fiyatlarına baktımda çok cep yakıyor sizce güvenilir kopma olmayan yaşatmayacak ve uygun olan firmalar hangisidir
Not: kazıkçı Vodafone türk ******* gibilerini önermeyin
Eve internet çekmeyi düşünüyorum sizce ? |
13 Mesajlar | 1.921 Okunma |
Merhaba internet fiyatlarına baktımda çok cep yakıyor sizce güvenilir kopma olmayan yaşatmayacak ve uygun olan firmalar hangisidir
Not: kazıkçı Vodafone türk ******* gibilerini önermeyin
Yok arkadaş bu yalan SEO satışları yüzünden insanlara erişmek zor oluyor vallah daha yeni açtım konuyu hemen gönderilerini üste çektiler
Telefon hattımı da kulanayım diyosanız 1000 dakika heryöne paketi ile birlikte turknetten faydalanın. Ben 3 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum
Hocam türknetiçok öneren var
Eğer giricek olursanız bana haber verin referans alayım sizi
internet kutusu hem ucuz hem sıkıntısız sonuçta tutk ******* altyapısı aynı hıza nerdeyse yarı fatura
Millenicom tavsiye ederim, dağ başında ki köyümde bile millenicom kullanıyorum 75 Mbps'ye kadar hız veriyor :)
Millenicom tavsiye ederim, dağ başında ki köyümde bile millenicom kullanıyorum 75 Mbps'ye kadar hız veriyor :)
Onu seçtim tahhatsüz bakalım deneyecem 2 3 ay
Eğer başvuruyu tamamlamadıysanız davetiye kodu versem olur mu? hem siz hemde ben 1 ay ücretsiz kullanırız
Benim oturduğum yerde port sıkıntısı vardı önceden bir dönem türknet kullandım hız olarak tatmin ediyordu ama 1 seneden sonra öyle bir sorun yaşadım ki benim sabit telefon hattım hiç çekilmemişti kullanmayacağım içinde sorun yaşatmamıştım internet ise bir gün gitti müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız zaten asla bağlanamazsın yeni kullanıcı değilsen takmıyorlar bir şekilde ben bağlandım beni aradılar derdimi anlattım 1 haftadır internetim yok falan diye sonra benim ev internetimin adresini sordular söyledim internetim başka ilçede telefon hattım başka ilçede gözüktü dedim bu zamana kadar nasıl internet kullandım bilgileri yok peki telefon ile internet nasıl ayrı adreslerde diye sordum yanıt yok o yüzden türknetten uzak durdum şuan herkes memnun tabi belki bana denk gelmiştir. Ama kesinlikle *************u öneririm en iyisi bir sıkıntın varsa öteki gün çözüyorlar.
Eğer başvuruyu tamamlamadıysanız davetiye kodu versem olur mu? hem siz hemde ben 1 ay ücretsiz kullanırız
İptal ettim hocam alt yapıda sıkıntı var alt yapıda firber gözüküyor ama geldiler baktılar diyorlar fiber yok