-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kıskançlık yerine göre güzeldir. Seviyorsan kıskanacaksın devran bu şekilde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Öncelikle bilir kişi değilim fakat tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum.
Bu özellik sadece ilişkinizde değil hayatınızda hatta günlük karşılaşıp 1 saat aynı masada oturduğunuz kişilerde bile etkisini gösterir. Ciddi bir problem olabilir hafife almanızı önermem. Hatta tıpta bir tanımı olabilir. Psikolojik destek almanızı öneririm. Bu şekilde hayatınızı sürdüremezsiniz.
Sizin olduğu gibi, kız arkadaşınız da ayrı bir hayatı olduğunu unutmayın. Genellikle kız grupları oluyor ve orada konuşuyorlar fakat bu size farklı düşünceler lanse ettiriyor belli ki. Bu şekilde isterseniz 100 kişi ile birlikte olun, 101.de de aynı şeyleri yaşarsınız. Çünkü insanlar bu teknoloji çağında aynı anda hem instagram hem whatsapp ile yaşamaya alışmış haldeler. Bunun ilerisi casus yazılımlar kurup kişiyi izlemek olucaktır muhtemelen. Karşılaşacağınız şey yüksek ihtimalle koca bir hiç ve kız grupları. Bu sefer de ben ne yaptım sorusuyla yüzleşeceksiniz.
Şunu düşünün, siz karşı cins olmadan da yaşayabilirsiniz. Yani kendinizi hobilerinize ve kişisel gelişime adayın eğer karşı cins sizi aldatıyorsa, öğrendiğiniz de "güle güle, beni kaybettin" deki "ben" i dolu göstermeniz gerekiyor. Bir de o aldatmanın karşısına bom boş bir siz koyarsanız işte o zaman psikopatlaşma ve en çok da kendinize ve aklınıza zarar verme süreci başlar.
Siz bu süreçte kontrolü bırakıp kendinizi doldurursanız, iyi seçenek olan, eşinizin boş vakit geçirmek için online olduğunu öğrendiğinizde hem dolu hem de oh be sorun yokmuş hissi ile nirvanaya ulaşabilirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
drake
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@CezaLet hocam cok teşekkür ederim ama bunu bilmeme ragmen üstesinden gelemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Kusursuzu aramaktan vazgeçtiğinizde mutlu olabileceksiniz :) kolaylıklar dilerim.
Ve tatsız ama gerçek bişey; hayatında olmasa da aklında hep birileri olucak, mesela Burak Özçivit'i beğenicek :) Bununla yaşamak zorundasın. Bi süre sonra oh bee diyceksin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Empati yapılması gerekir her zaman.
Kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarsanız daha iyi anlayacaksınızdır.
Ayrıca bahsettiğiniz konu evham değil güvensizliktir, güven ile alakalı bir durumdur. Maalesef günümüzde kimseye güvenemiyoruz, haklısınız. Ancak bir şekilde benimsediğimiz insanlara güven duymayı başarmak zorundayız. Aksi takdirde bu hayat tamamen çekilmez hale gelir.
Yaşınız gereği bu tarz problemler yaşamanız doğal aslında. Bu yüzden önce kendinize güvenmelisiniz ki, diğer insanlara olan güvensizlik problemi zamanla iyileşsin.
Kolaylıklar diliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Psikologa gitmenizi öneriyorum. Kendi başınıza halledebileceğiniz bir sorun değil bu. Bunun bir ileri evresi çok tehlikeli durumlara sebebiyet verebilir. Acilen önlem almalısıniz