lostyazilim
tr.link

Evinizde Ekmek Kızartma Makinesi Bulunduruyor musunuz ?

13 Mesajlar 1.526 Okunma
acebozum
tr.link

guvenmg guvenmg WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 30.11.2016
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Hatay
    • Ad Soyad G** M**
    • Mesajlar 1604
    • Beğeniler 564 / 285
    • Ticaret 4, (%75)
    Ayni zamanda Ekmek Kizartma Makinesi kullanıcısı varsa yaşadığı problem var mı varsa buraya dile getirebilir mi nedir nasildir nasil cozulur bir istişare edelim :)

www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
    wmaraci
    reklam

Yakut Yakut WM Aracı Bronz Üye
    • Üyelik 25.08.2017
    • Yaş/Cinsiyet 26 / E
    • Meslek Blog Yayıncılığ
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad M** Y**
    • Mesajlar 429
    • Beğeniler 114 / 137
    • Ticaret 11, (%91)
    Eğer sadece Türkiye için düşünüyorsanız bilemem. Fakat bu proje ile marka olup dünyaya satış yapacağım derseniz büyük şirket olabilirsiniz efendim. Alibaba tarzı sitelerden dahi satış yapsanız size yeterli diye düşünüyorum. Hem siz kazanın hem ülkemiz kalkınsın. Türkiye de çok nadir Kişiler kullanır site düşünüyorum çoğunluğu tost makine tarzı makineler ile ihtiyaçlarını gideriyor fakat farklı ülkelerde ise tam tersi. (: umarım projeniz tutar ve bu proje de Türkiye’nin Türk şirketlerinden birisi olabilirsiniz. Bu arada sadece icadını özel bir site tek ürünlü siteler oluyor o tarz site ve ınstram üzerinden ciddi reklamlar ile de Türkiye de satış yapabilirsiniz saygılarımla.

guvenmg guvenmg WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 30.11.2016
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Hatay
    • Ad Soyad G** M**
    • Mesajlar 1604
    • Beğeniler 564 / 285
    • Ticaret 4, (%75)
    Yakut Ben Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü okuyorum konumuz bu 4 kisilik gruplar halindeyiz ve saptanan problemler uzerinde yuruyecegiz yani kişisel bir şey değil tabi eğer saptanan problem büýük çözüm iyi ise patentini alir yolumuza bakariz ama denemeden bilemeyiz onun için katilimin çok olmasi bizi bir yerlere yonlendirecek evde az mesela evde neden az nasil aldirabiliriz bu bile bir problem dediginiz gibi bu makineyi tost makinesinden uzaklastjracak ssyler yuklemeliyiz aslinda var buda sure tost makinesi daha uzun surede jisiniuor ve bu cok enerji demek halk bilincsiz yorumunuz icin tesekkur ederim :)

www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al