-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar hayvanları aşırı seven bir toplum bireyiyim.Uzun zamandır web site işleriyle uğraşmaktayım.Bugün aklıma sokak hayvanları geldi ve bunun üstüne kar gütmeyen hayır amaçlı bir site açmak istedim.Sizlere sormak istediğim başlıca konular mevcut;
Sitemin adı evsizhayvanlar.com arkadaşlar!
Bu site kesinlikle reklam vs hiç bir şekilde kar gütmek amaçlı açılmayacaktır.Sizce sokak hayvanları için internet ortamı kullanıcılarından destek bulabilir miyiz?Ben mahallemde yer alan sokak hayvanlarına elimden geldiğince mama alıyorum besliyorum.Bu tür hayvanlara yardım edebilecek yardımsever kişiler bulabilir miyiz?
Sokaktaki evsiz dostlarımıza bu site içerisinde nasıl imkanlar sunabiliriz?Sizlerin de değerli düşüncelerini bilmek ve ortak bir noktada ilerlemek hizmet vermek istiyorum.Düşüncelerinizi,sitede yapılması gerekenleri benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden fikirlerini paylaşan,paylaşmayan,konumuzu okuyan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kalın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Projeyi çok beğendim.
Allah yolunuzu açık etsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnşallah hocam çok teşekkürler.İnşallah kısa zamanda yayarız,daha çok hayvanın doymasını ve bakılmasını sağlarız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek hayvansever bir ülke değiliz, ancak küçümsenemez bir hayvansever nüfusu da var.
Hayvanseverlik ile ilgili böyle bir web sitesi elbette çok yararlı olur.
Ancak şu önerilerimi dikkate almanda da yarar var.
Hayvanseverligin sadece sokak hayvanlarıyla sınırlı olmayacagı bir anlayış içinde olmalısınız.
Kişisel çıkarlar yüzünden hayvan neslini tüketen yapılanmaya fırsat buldukça karşı gelmelisiniz.
Hiç hayvanların olmadıgı bir dünyada insanların nasıl yalnız ve zavallı duruma düşecegini anlatmalısınız. Daha da önemlisi, hayvanlar olmadıgında dünyanın ekosistemi bozulacagı için biz insanların yaşamı da sona ereceginin önemine değinmelisiniz.
Ayrıca gelişmemiş insan toplulugunda hayvanseverligin çok zorlu bir mücadele olduguna hazır olmalısınız. "Benim hayvanım değil mi, sanane" diyenler olacaktır veya hayvanlara zarar verenlere kanunen karışamadıgınız durumlar olacaktır vs, vs,...
Bu önerilerimi ciddiye alırsan siten tahminlerden daha çok faydalı olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bende hayvanseverim. Önce kendime bakayım sonra hayvanlara bakarım :D
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Yapacağınız manevi boyutuda ciddidir. Şimdiden yolunuz açık olsun
Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Site tamamlansın ben yardımda bulunurum. Ama sakın kedilere gitmesin. Köpeğe falan gitsin. Hiç sevmiyorum kedileri.