-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kusura bakmayın da az buçuk tarihten anlayan biri olarak diyebileceğim, bazen hiç ummadığınız pasif direnişin tarihin en büyük dönüşümlerine neden olduğuna tanık olabilirsiniz. Çünkü size kalsa ne Montgomery Otobüs Boykotu ne de Martin Luther King başarılı olabilirdi. Çünkü yalnızca oturarak protesto yapmıştı onlar. Allahtan birileri "oturarak elinize bir şey geçmez saldırın" dememiş.
Ya da Mahatma Gandi'nin eylemi de başarılı olamazdı. Çünkü o da İngiliz unvanlarını kullanmayı reddederek boykot yapmıştı. Sonuç ise tarihin en başarılı direnişlerinden biri olarak kayda geçmesi oldu.
Tepki göstermek hiçbir şey yapmamaktan her zaman daha iyidir.
Zalime karşı elinden bir şey gelmiyorsa, kalbinle buğz et...
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya ben birşeye tepki gösteren arkadaşlarıma gelin protesto edelim diyorum oralı olmuyorlar . Valilik izni de alırız sorun olmaz diyoruz kimse yok. Basit bir üniversite olayını örnek vereyim. Üniversitede öğrenci lehine olmayan bir durum vardı. Hepsi facebook üzerinden aslan kesildi. Dedik izin aldık sabah gelin protesto edilecek. Taş çatlasa 10 kişi geldi. Ne eylemiymiş yapmayın Allah aşkına. Boş beleş işler. Sosyal medya üzerinden vatan kurtarmaya ergen işi diyorum ben. Defalarca gördüm ki facebook üzerinden iş yapmaya çalışanlar aslında hiçbirşey yapmayanlardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu arada eklemeyi unuttuğum bir şey daha var. Sosyal medyanın gücünü hafife almayın. Ortadoğu'yu yangın yerine çeviren Arap Baharı'nı başlatan da yalnızca bir Tweet'ti.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
70 milyon imza da toplasan, 70 milyon kişiyle mitingte yapsan bu hükümetin kesin kararı ve değiştirmeyecekler, eyleme izin bile vermezler böyle bir konu için, çünkü bu milli bir duygu. büstleri de kaldırırlar bayrağın adını da değiştirirler tc yi de kaldırırlar.
bu vatan kurtarmak değil arkadaşlar, bir tepki, hiçbirşeyin değiştirilemeyeceğini herkes biliyor
sadece bu karara saygı duymayan bizler olarak, milli duyguları hiçe sayan bu hükümete ufak bir tepkidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Facebook listemde adlarının başına TC yazanlara bakıyorum da, Hrant Dink'in öldürülmesinden sonra sokağa çıkıp ''hepimiz Hrant'ız, hepimiz Ermeniyiz.'' diye slogan atanların olması acccayip bir ironi olmalı. Hani Ermeniydin? Şimdi mi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığın aklına geldi? dedim adama, hiç cevap veremedi.
Bu da şunu gösteriyor bence, bu profillere TC yazılmasındaki asıl amaç; sırf iktidara muhalefet olsun. Bir kişide bilinçli bir şekilde, kendi istediği için, kendini gerçekten bu vatan toprağının bir evladı saydığı için değil sadece ve sadece iktidara muhalefet olsun diye yapılıyor bunlar. Böyle naylonumsu sosyal medya kahramanlığı oynanarak daha çok şey kaybedilir bu gidişle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sürü zihniyeti diye buna denir.
Are you alright?
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Geçen gün Murat Boz'u öldürmüşlerdi Twitter'da :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Off bu olaylar var ya sadece bizim ülkemizde olur. Bu kadar saçma işlere sadece biz girmeyi beceriyoruz ha helal olsun. Bu arada hadi bizde kampanya edelim BİM kapatılıyor herkez profilinin önüne BİM yazsın diye. Var ya bu haberi burada okuyan En az Ama EN AZ 50 kişi gider Facebook profilinin önüne BİM yazar.
[Bu yazı içerisinde belirttiklerimin öncelikle kimse ile alakası yoktur ve sadece şahsi fikirlerimdir!]
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bazı kurumlardan tc ifadesinin kaldırıldığı yalan bir haber değildir sadece gündeme yeni gelmiştir