LÜTFEN DUYARLI olALIM...
Herkese Selamlar;
Buradan tüm FİFA SERİSİ oyunlarını seven ve bizzat bu oyunun hayranlarına sağ duyu çağrısı yapmak istiyorum.Arkadaşlar ben kendimce yaptığım bir basit analiz ile FİFA oyununa kulüpler bazında Türkiye Liginde mücadele eden takımlarımızın ilk isimlerinin anılarak oyuna lisanslı olarak dahil edildiği tarihi FİFA 1999 serisinden bugüne dek EA şirketinin çıkarmış olduğu FİFA serisi oyunlarında türk takımlarımızın lisans durumu aşağıda listelediğim gibidir. (Eğer ki yanlış bir bilgi ise lütfen değiştirmem konusunda foruma yazın!!!)
FİFA 1999 Galatasaray-Beşiktaş
FİFA 2000 Türkiye Ligi Tamamı
FİFA 2001 -
FİFA 2002 Galatasaray
FİFA 2003- Galatasaray
FİFA 2004-
FİFA 2005-Galatasaray
FİFA 2006 Galatsaray-Fenerbahçe
FİFA 2007 Türkiye Ligi Tamamı
FİFA 2008 Türkiye Ligi Tamamı
FİFA 2009 Türkiye Ligi Tamamı
FİFA 2010 Türkiye Ligi Tamamı
FİFA 2011 Türkiye Ligi Tamamı
FİFA 2012 Galatasaray
FİFA 2013 Galatasaray
Öncelikle şunu belirtmek isterim çok iyi bir Galatasaray taraftarı olarak ben öncelikle türkiye cumhuriyeti devleti vatandaşıyım. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor,Bursa, Kayseri Gaziantep vb. gibi takımlarımızın bu oyunda olmamasından dolayı samimiyetle vugulamak istiyorum Futbol Federayon Başkalığı kurumuna kırgınım. EA şirketi yukarıda da gördüğümüz gibi 2007-2011 yılları arasında sorunsuz ve gayet mükemmel bir şekilde olması gereken ligimizi oyununa eklemiştir. Ancak 2012 yılı ve 2013 yılı da baz alınmak üzere oyunda sadece Galatasaray bulundu. Ben tekrar tekrar söylemek istiyorum. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe başta olmak üzere (ezeli rakibimiz ebedi dostumuz) Karakartalımı Karadeniz fırtınasını Anadolunun tek şampiyonu Bursasporu ve diğer anadolu kulüplerini görmek ve onlar ile bu oyunu oynamak istiyorum...
Arkadaşlar şimdi gelelim asıl mevzuya bu federasyon yönetimi M.Ali AYDINLAR zamanında alınmış kararın (KARARLARI:takım lisanslarının toplu olarak TFF tarafından değil tek tek kulüpler bazında kulüplere başvurularak alınması) TFF' yi ve TFF'de üst düzey yönetimde olan makam sahibi kişilerin mail adreslerine ulaşıp burada paylaşarak ve biz FİFA oyun severleri olarak ortak bir metin hazırlayıp federasyondan söz alıncaya kadar federasyonun resmi mail adresi başta olmak üzere TFF' de gerekli makam sahibi şahısları mail yağmuruna tutalım. Arkadaşlar unutmayın birlikten kuvvet doğar ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Forumda herkesten aşağıda belirtilen mail adreslerine en AZ 100 faks adresine de en az 1 faks çekilmesini arzu ediyorum. İNANIN BU İŞLER BÖYLE ÇÖZÜLÜYOR!!!!!
SİZE YAŞANMIŞ BİR ÖRNEK VERİCEM:
BENİ BİLEN BAZI ARKADAŞLAR BİLİR MESLEĞİM UZMAN JANDARMA. UZMAN JANDARMALARIN ŞÖYLE BİR SORUNU varDI.657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNA GÖRE HERKES DİPLOMASINA GÖRE EMEKLİ SANDIĞINDAN EMEKLİ EDİLİR. ANCAK BU DURUM DAHA ÖNCEDEN ÇIKAN BİR KANUN NEDENİ İLE UZMAN JANDARMA BİR İNSAN LİSANS DİPLOMASI ALSA BİLE ORTAOKUL STATÜSÜNDE EMEKLİ EDİLMEKTEYDİ. EMUJAD DERNEĞİ İNTERNET SİTESİ FORUMUNDA MESLEKTASLARIMIZ İLE BİRLİKTE TOPLANIP TÜM TBMM MİLLETVEKİLLERİNE TÜM BAKANLIKLARA MAİL VB. İLGİLİ TÜM KURUMLARA MAİL FAKS ATTIK VE SONUC NE Mİ? SORUNUMUZ ÇÖZÜLDÜ!!! ARKADAŞLAR BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR DOĞDU DA EMİNİM Kİ BURADA DA DOĞACAK..
Bakınız UEFA ÜLKE SIRALAMASI http://mehmetmuratilgaz.com/2012/12/...6-aralik-2012/
Bakınız İFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) Lig Sıralaması http://www.iffhs.de/?3ccdc42ec70a294b4cd433c4e30e (2010 yılına kadar lig sıralaması bakma linki)
http://skorer.milliyet.com.tr/iffhs-...56/default.htm (2012 yılı sıralamamız.)
BU SIRALAMALARI GÖSTERMEMİN AMACI LİGİMİZİN KAT KAT ALTINDA LİGLER TÜM TAKIMLARI İLE OYUNDA AMA BİZİM LİGİMİZ MALESEF RESMİ HİYARARŞİ NEDENİ İLE OYUNDA YOK...
AŞAĞIDA TFF RESMİ MAİL ADRESİ VE BAZI MÜDÜRLÜKLERİN FAKS NUMARALARI VARDIR...
NOT. ÖNCELİKLE FORUMDA ORTAK BİR METİN HAZIRLAYALIM ARKADAŞLAR HERKES BİRŞEYLER YAZSIN FORUMA SONRA BİR KAÇ ARKADAŞ İLE FORUMDA TEK METİN HALİNE GETİRELİM BU TEK METİNİ MAİL OLARAK YOLLAYALIM.....
LÜTFEN DUYARLI OLALIM...
Türkiye Futbol Federasyonu - İstinye
Adres : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 PK:34460
İstinye / İstanbul
Telefon : 0 212 362 22 22
Faks: 0 212 323 49 50
Mail: iletisim@tff.org
Türkiye Futbol Federasyonu - Ankara
Adres : Ehlibeyt Mahallesi 6. Sokak No 3 06520 Balgat / Ankara
Telefon : 0-312- 473 45 45
Faks : 0-312-473 45 02
Kulüp Lisans Kurulu
Telefon Santral : 0-212 362 22 22
Faks : 0-212-323 49 37
Temsilciler Kurulu
Telefon Santral : 0-212 362 24 60
Faks : 0-212-323 49 39
Etkinlikler ve Dış İlişkiler Müdürlüğü
Faks : 0-212-323 49 68
Pazarlama Müdürlüğü
Faks : 0-212-323 49 61
İletişim Müdürlüğü
Faks : 0-212-323 49 60
Bilgi İşlem Müdürlüğü
Faks : 0-212-323 49 89
Profesyonel Futbolcu Tescil İşleri Müdürlüğü
Faks : 0-212-323 49 48
İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI
Yemen Ekşioğlu
TFF İl Başkanı
yemeneksioglu@tffistanbul.org
Ufuk Tatar
TFF İl Başkan Yardımcısı
ufuktatar@tffistanbul.org
Yıldırım Ceyran
TFF İl Bşk. Genel Sekreteri
yildirimceyran@tff.org
KULÜP LİSANS KURULU YÖNETİMİ
Yrd. Doç. Dr. Naim Demirel
Başkan
ndemirel@fsm.edu.tr
EA Resmi mail adresleri
backofthenet@ea.com
support@easports.com
SPOR BAKANI SUAT KILIÇ
suat.kilic@tbmm.gov.tr
BU MEVZUYU GAZETELERE BİLE TAŞIYARAK HABER YAPTIRIP DİKKAT ÇEKEBİLİRİZ!!!
FANATİK GAZETESİ : bilgi@fanatik.com.tr
FOTOMAÇ GAZETESİ: spor@fotomac.com.tr
AMK GAZETESİ : editor@amkspor.com.tr
HABETÜRK GAZETESİ
internet@haberturk.com
Genel Yayın Yönetmeni
Gülin ÇELİKLER
gulincelikler@haberturk.com
Genel Yayın Müdür Yardımcısı - Sorumlu Müdür
Barış Erkaya
berkaya@haberturk.com
Haber Koordinatörü
Özgür UĞUR
ozgurugur@haberturk.com
Proje Müdürü
Necmiye UÇANSOY
nucansoy@haberturk.com
Sosyal Medya Müdürü
Abdullah DEMİR
ademir@haberturk.com
POSTA GAZETESİ
internet@posta.com.tr
İnternet Yayın Yönetmeni
Mehmet Coşkundeniz
mehmet.coskundeniz@posta.com.tr
MYNET
info@mynet.com
ENSONHABER
Spor Müdürü
serkan.ustuner@ensonhaber.com
SPOR YORUMCULARI
Hıncal ULUC
uluch@sabah.com.tr
Mert AYDIN
mert.aydin@fotomac.com.tr
Rıdvan DİLMEN
ridvan.dilmen@fotomac.com.tr
KLUPLERİMİZİN MAİL ADRESLERİ
ANTALYASPOR info@antalyaspor.com.tr
AKHİSARSPOR MAİL ADRESİ BULUNAMADI.
BURSASPOR Bursaspor@bursaspor.org.tr
BEŞİKTAŞ SK bilgi@besiktasjk.com.tr
ESKİŞEHİRSPOR MAİL ADRESİ TESPİT EDİLEMEDİ.
ELAZIĞSPOR info@elazigspor.org.tr
FENERBAHÇE SK halklailiskiler@fenerbahce.org
GALATASARAY SK dergi@galatasaray.org
GAZİANTEP SK nfo@gaziantepspor.org.tr
GENÇLERBİRLİĞİ SK MAİL ADRESİ TESPİT EDİLEMEDİ
İSTABUL BB info@istanbulbbsk.org
KASIMPAŞA info@kasimpasa.com.tr
KAYSERİ kayserispor@kayserispor.org.tr
KARABÜK MAİL ADRESİ TESPİT EDİLEMEDİ
MERSİN İY MAİL ADRESİ TESPİT EDİLEMEDİ
ORDU info@orduspor.org.tr
TRABZONSPOR info@trabzonspor.org.tr
SİVAS bilgi@sivasspor.org.tr
MAİL ADRESLERİNE SÜREKLİ EKLEME YApilACAKTIR.
MAİL LERİ DAHA HIZLI ATMAMIZ İÇİN İSTEYEN ARAKDAŞLAR AŞAĞIDAKİ YAZILIMI İNDİRSİN TAVSİYEDİR...
http://www.tamindir.com/mozilla-thunderbird/indir/
LÜTFEN DUYARLI OLALIM...
ARKADAŞLAR BİR METİN HAZIRLADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN EKLEMEK DEĞİŞTİRMEK İSTEDİKLERİNİZİ YAZIN LÜTFENNN....
Sayın TFF yetkilileri, ulusal ve yerel basın radyo televizyon gazete, dergi spor yayın müdürleri, çalışanları, değerli spor yorumcuları ve ülkemizin güzide kulüp yöneticileri her birinize tek tek selam eder ve sizlere biz Futbol oyun hayranları olarak sıkıntımızı dile getirmek üzere bu maili göndermek zorunda kaldık.
Biz oyun severler olarak 15 yaşından 45-50 li yaşlara kadar binlerce arkadaş EA Sports şirketinin yapmış olduğu FİFA Futbol oyununu faal olarak oynamaktayız. Bu oyun sadece basit bir bilgisayar oyunu olmaktan ziyade ligimizin ve kulüplerimizin dünya pazarında müthiş bir reklamını sağladığını bilmekteyiz. Bu pazarda ne yazikki FİFA 12 itibari ile sadece Galatasaray yer almakta, bizler Galasaraylı-Fenerbahçeli-Beşiktaşlı-Trabzonsporlu-Bursasporlu-Kayseri Sporlu vb. ülkemizin mükemmel kalitede olan takımlarımızı bu oyunda göremezken ülkemizin gerek UEFA Ülke sıralaması gerekse Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun yapmış olduğu Lig zorluk sıralamasında yanına dahi yaklaşmayacak ligler sırf ülkfe futbol federasyonunun akıllıca almış olduğu toplu lisans kararları nedeni ile oyunda yer almaktadır.
Ülkemizde özellikle uluslararası platformda kendini ispatlamış son derece mükemmel kariyerlere sahip yabancı Didier Drogba-Milan Baros-Wesley Sneijder-Dirk Kuyt-Raul Meireles- Manuel Fernandes-Fernando Muslera-Felipe Melo-Moussa Sow-Milos Krasic-Emmanuel Eboué- Gustavo Colman-Hugo Almeida-Joseph Yobo-Tomas Ujfalisi-Mamadou Niang- Filip Holosko-Deivson Rogério da Silva (Bobo)- Pablo Martin Batall vb. ismini unuttuğumuz sayamadığımız nice yıldızlar ve bir o kadar da yerli yıldızlarımız varken;
Liginde bırak bir yıldızı barındırmayı bizim 2. Lig ekiplerimizde bile oynayamayacak futbolculardan oluşan ligler sırf bu toplu lisans prosedürünü yapabildikleri için oyunda yer almaları bizleri çok ama çok üzüyor.
Bizler oyun EA Sports şirketinin yapmış olduğu FİFA Serisi oyunseverler olarak FİFA (14) 2014 serisinde lisansların toplu olarak tek elden federasyon tarafından yapılarak oyunda bulunmasını ve ülkemizin ligini dünyanın diğer tarafıdaki insanlarında bilmesini ısrarla istiyoruz...Bilgilerinize arz ederiz.
Alıntı