lostyazilim

Fikrinize İhtiyacım Var

5 Mesajlar 657 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SerhatAYDIN SerhatAYDIN SerhatAYDIN Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat Katibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 78 / 78
  • Ticaret 23, (%100)

Selamın Aleyküm,

WMaracı Ailesi fikrinize ihtiyacım var. Yakın zaman kendime nargile takımı almayı düşünüyorum. Ve hem kendim kararsız kaldım hemde sorduğum kişiler ile kafam iyice karıştı fakat kimisi maddi olarak , kimisi de zevk olarak fikirlerini söyledi bende hemen hemen iki takım arasında kararsız kaldım. Şöyle ki evde ilk defa kendim nargile hazırlayacam ve ilk defa nargile alacam. 

İlk Takım ; https://www.hepsiburada.com/starbuzz-konya-kilitli-nargile-takimi-pm-HB000003947U

İkinci Takım ; https://www.nargileuzmani.com/urun/nu-sky-nargile-takimi

İlk takım maddi olarak kolay alınabilecek bir takım, ikinci takım ise yine alınabilir takım fakat sanki fazla lüks geldi evde kullanım için sizin fikirleriniz nelerdir. Aslında benim düşüncem 400 - 600 ihtimaller 700 TL civarı gibi ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. Dediğim gibi ilk de ilk deneyim olacak dışarı da içmişliğim var.

Bu ürünlerin yanında 2 takımda alınsa Lüle değişimi düşünüyorum , Kömür , Tütün , Köz Makinesi gibi aparatlarda alınacaktır. İkinci takımı birazcık tercih etmeme sebebi bu ürünleri alınca 1.500 TL civarı oluyor.

Güzel yorumlarınızı bekliyorum. Farklı takım tavsiyesi de olabilir.

Şimdiden teşekkürler.

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: SerhatAYDIN (19.07.2022 20:43)

Kısa bir süre sessizlik...
wmaraci
reklam

Eminsudoku Eminsudoku SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2022
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 22 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

Ekonomik olan 1. Takım daha mantıklı gibi geliyor. Tamamen finansal durumunuza göre değişir, ben sadece fikrimi belirtiyorum 😄 

Arada çok bir fark olacağını da düşünmüyorum, ayrıca ekonomik olanı almanız durumunda malzeme olarak daha ferah bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Daha çok nargile yakabilir, elinize para bırakabilirsiniz. 

Teşekkürler.

SerhatAYDIN

kişi bu mesajı beğendi.

SerhatAYDIN SerhatAYDIN SerhatAYDIN Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Avukat Katibi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 78 / 78
  • Ticaret 23, (%100)

Eminsudoku adlı üyeden alıntı

Ekonomik olan 1. Takım daha mantıklı gibi geliyor. Tamamen finansal durumunuza göre değişir, ben sadece fikrimi belirtiyorum 😄 

Arada çok bir fark olacağını da düşünmüyorum, ayrıca ekonomik olanı almanız durumunda malzeme olarak daha ferah bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Daha çok nargile yakabilir, elinize para bırakabilirsiniz. 

Teşekkürler.

Güzel yorumunuz için teşekkürler. 

1.Takım doğru ekonomik gibi duruyor fakat kimi tavsiye ediyor , kimi etmiyor. Ekonomik diye kısa sürede elimizde kalmasın. İkinci takım ise doğru fazla bir fark yapacağını sanmıyorum. Fakat o kadar da Lükse gitmeye gerek var mı bilemedim. 

Eminsudoku

kişi bu mesajı beğendi.

Kısa bir süre sessizlik...

Eminsudoku Eminsudoku SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2022
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 22 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

SerhatAYDIN adlı üyeden alıntı

Güzel yorumunuz için teşekkürler. 

1.Takım doğru ekonomik gibi duruyor fakat kimi tavsiye ediyor , kimi etmiyor. Ekonomik diye kısa sürede elimizde kalmasın. İkinci takım ise doğru fazla bir fark yapacağını sanmıyorum. Fakat o kadar da Lükse gitmeye gerek var mı bilemedim. 

Tamamen finansal durumunuza bağlı hocam 😄 Fiyatı pahalı fakat belki daha ergonomik, uzun ömürlü ve dayanıklı olabilir. Zaten ayda yılda bir alınan bir ürün değil, ben lüks istiyorum derseniz de yanlış bir seçim olmaz. Aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın derim ✅

wmaraci
wmaraci

Deae Deae WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 69 / 69
  • Ticaret 0, (%0)

Ne sigara ne nargile uzak durun hepsi ömrünüze zarar.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al