-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar sürekli yabanci bazende yerli face fake profil ve sayfalarıyla uğraşıyorum, bazen bu profilleri sayfaya çevirip yükseltmeye çalışıyorum ikisini üçünü birleştiriyorum falan ama istenen hit nedense pek gelmiyordu paylaşım yaptığım halde,
son iki profilimi sayfa yaptım ve başta her zaman yaptığım gibi arkadaş silip yedi sekiz bin ile başlattım sayfaları ve bu sayfalarda bir tane meşhur american hayali karakter koydum ve daha önce elli altmış binlik sayfamda olmayan etkileşim oldu bu sayfalarda, her paylaşım üç dört bin kişiye ulaşıyor, günlük yüz küsür yeni beğeni geliyor, acaba bu iki sayfayı birleştirsem etkileşimde bir düşüş olur mu?
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her hangi bir düşüş yaşanmaz aksine çoğalır.
Ek olarak : Paylaşımları öteki sayfana göre de yapmalısın ki iki sayfanın da ortasın da kalman daha mantıklı ve daha iyi olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
çok büyük sabır işi başarılar..
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
hocam anlamadigim birsey . suana kadar hic face sayfam kapatilmadi.Neden sizinki kapatiliyor , ne yapiyorsunuz ? Yani hakli olan taraf kim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bunda hakli taraf faceydi @katzfiel hocam. Cok sayida fazla birleştirme yapgim. Ip degistim başka ülke uzerinde de yaptim. Simdi bilmiyorum normal sinir kaç