lostyazilim
tr.link

Fobiler.net / Yeni Bir Proje

15 Mesajlar 1.590 Okunma
lstbozum
tr.link

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
Merhaba arkadaşlar;

fobiler.net i az önce aldım. Bu projemde fobilerin tanıtımlarını detaylı olarak yapmayı düşünüyorum. İnternetteki bilgileri tek çatı altında toplamak amaçlarımdan birisi. Sizin ne düşünmektesiniz ? Bu projenin tutma olasılığı nedir ?

İyi forumlar

wmaraci
reklam

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
tek çatı altında birleştirirken yazılar kopyala-yapıştır olacaksa, çok yüksek bir başarı beklememelisin. Yok biraz özgünleştiririm, güzel fotoğraflar ve videolarla sitemi desteklerim, sitede bir orjinallik olacak, tasarımıyla, anlatımıyla fark yaratmak için yoğun emek harcarım dersen hoş olabilir. He bunlar benim düşüncelerimdir. Müteşebbislere karşı her zaman hoş bakmışımdır. Yardımcı olabileceğimiz yer olursa da elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Başarılar

Elimden Geliyor

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)

Malcolm X adlı üyeden alıntı

tek çatı altında birleştirirken yazılar kopyala-yapıştır olacaksa, çok yüksek bir başarı beklememelisin. Yok biraz özgünleştiririm, güzel fotoğraflar ve videolarla sitemi desteklerim, sitede bir orjinallik olacak, tasarımıyla, anlatımıyla fark yaratmak için yoğun emek harcarım dersen hoş olabilir. He bunlar benim düşüncelerimdir. Müteşebbislere karşı her zaman hoş bakmışımdır. Yardımcı olabileceğimiz yer olursa da elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Başarılar

Yorumunuz için teşekkürler. Tabii ki sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışıcam. Bu domainin çöp olmasını istemem :)

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
her aldığınız domaini buraya yazıyorsunuz yada ben kullanıcı adlarını karıştırıyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

her aldığınız domaini buraya yazıyorsunuz yada ben kullanıcı adlarını karıştırıyorum.

fikir danışmak veya almak forum kurallarına aykırı ise mesajı bildirebilirsiniz.

İyi forumlar

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
demekki o sizmişsiniz, demek istediğim şu: gördüğüm kadarıyla sürekli proje üretiyorsunuz fakat hayata geçiremiyorsunuz. Çabanıza hayran kaldım doğrusu, başarısızlıkta değil bu, sorumsuzluk olsa gerek. Eğer gerçekleşmeyecek şeyleri buraya yazıyorsanız ya reklam yada başka bir çıkarınız vardır. Veya post kasıyorsunuz bilemiyorum ama günde bikaç defa konulara bakmak için giriyorum ama sizin konularınızdan diğer yardım almak isteyen kişilerin konularına ulaşamıyorum. Çöplük için teşekkürler. iyi forumlar.
tipsychannel KerimYaman

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

demekki o sizmişsiniz, demek istediğim şu: gördüğüm kadarıyla sürekli proje üretiyorsunuz fakat hayata geçiremiyorsunuz. Çabanıza hayran kaldım doğrusu, başarısızlıkta değil bu, sorumsuzluk olsa gerek. Eğer gerçekleşmeyecek şeyleri buraya yazıyorsanız ya reklam yada başka bir çıkarınız vardır. Veya post kasıyorsunuz bilemiyorum ama günde bikaç defa konulara bakmak için giriyorum ama sizin konularınızdan diğer yardım almak isteyen kişilerin konularına ulaşamıyorum. Çöplük için teşekkürler. iyi forumlar.

üniversiteden zaman kalmıyor hocam yazın hepsine başlanacak. Sadece sabır gerekiyor.

tipsychannel tipsychannel internet radyosu Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)
webdost'un sadece sorumsuzluk kısmına katılıyorum. güzel domain. güzel bir tema kurduktan sonra bir uzmandan veya uzman kıyafeti giydirilmiş birsinin prompterden okuyarak anlattığı videoları arşivleyebilirsiniz. Ek olarak bunları metin halinde siteye eklersiniz. Domain tutar. Yürür gider.
Dusunceliblog

kişi bu mesajı beğendi.

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

Dusunceliblog Dusunceliblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 432
  • Beğeniler 162 / 40
  • Ticaret 2, (%100)
Tutar, neden tutmasın ki? Başarılar dilerim.. :)

• Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)

tipsychannel adlı üyeden alıntı

webdost'un sadece sorumsuzluk kısmına katılıyorum. güzel domain. güzel bir tema kurduktan sonra bir uzmandan veya uzman kıyafeti giydirilmiş birsinin prompterden okuyarak anlattığı videoları arşivleyebilirsiniz. Ek olarak bunları metin halinde siteye eklersiniz. Domain tutar. Yürür gider.

Yorumunuz için teşekkürler. Açıkçası wp kurmayı düşünmediğimden dolayı bu projeleri geciktiriyorum. İyi bir şeyler çıkmadıktan sonra uğraşası kalmıyor insanın. Zaten siteyi reklam amaçlı veya satmak amaçlı konu açsaydım konu alan adı alım satım bölümünde olurdu.

Dusunceliblog adlı üyeden alıntı

Tutar, neden tutmasın ki? Başarılar dilerim.. :)

Düşünceniz için teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al