-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
fobiler.net i az önce aldım. Bu projemde fobilerin tanıtımlarını detaylı olarak yapmayı düşünüyorum. İnternetteki bilgileri tek çatı altında toplamak amaçlarımdan birisi. Sizin ne düşünmektesiniz ? Bu projenin tutma olasılığı nedir ?
İyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek çatı altında birleştirirken yazılar kopyala-yapıştır olacaksa, çok yüksek bir başarı beklememelisin. Yok biraz özgünleştiririm, güzel fotoğraflar ve videolarla sitemi desteklerim, sitede bir orjinallik olacak, tasarımıyla, anlatımıyla fark yaratmak için yoğun emek harcarım dersen hoş olabilir. He bunlar benim düşüncelerimdir. Müteşebbislere karşı her zaman hoş bakmışımdır. Yardımcı olabileceğimiz yer olursa da elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Başarılar
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
her aldığınız domaini buraya yazıyorsunuz yada ben kullanıcı adlarını karıştırıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
demekki o sizmişsiniz, demek istediğim şu: gördüğüm kadarıyla sürekli proje üretiyorsunuz fakat hayata geçiremiyorsunuz. Çabanıza hayran kaldım doğrusu, başarısızlıkta değil bu, sorumsuzluk olsa gerek. Eğer gerçekleşmeyecek şeyleri buraya yazıyorsanız ya reklam yada başka bir çıkarınız vardır. Veya post kasıyorsunuz bilemiyorum ama günde bikaç defa konulara bakmak için giriyorum ama sizin konularınızdan diğer yardım almak isteyen kişilerin konularına ulaşamıyorum. Çöplük için teşekkürler. iyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
webdost'un sadece sorumsuzluk kısmına katılıyorum. güzel domain. güzel bir tema kurduktan sonra bir uzmandan veya uzman kıyafeti giydirilmiş birsinin prompterden okuyarak anlattığı videoları arşivleyebilirsiniz. Ek olarak bunları metin halinde siteye eklersiniz. Domain tutar. Yürür gider.
1 kişi bu mesajı beğendi.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tutar, neden tutmasın ki? Başarılar dilerim.. :)