Herkese merhaba arkadaşlar Ankara'da gayrimenkul danışmanlığı yapmaktayım yatırım konusunda çok araştırdım ve bir yerlere kadarda gelmiş durumdayım öncelikle belirtmeliyim ki forex önermiyorum çok riskli bir alandır ben kendimce arsa almak ve satmak yada şehre yakın yerlerden arsa aldığınız da risk çok çok az olup kazancın çok yüksek olduğunu gördüm o kadar kazancı hiç bir yerden yakalayamazsınız yatırımlarımı arsa da yapıyorum baya da yüksek kar oluyor. Ama insan hep daha yeni bir şeyler ve merak ediyor benim forex ile tanışmam 1,5 sene önce olmuştu 100 dolar yatırmıştım daha sonrasında paramı geri çekmiştim işlem yaptığımı yada yapmadığımı hatırlamıyorum ama zarar da etmemiştim karda yapmadan çektim. Geçen hafta 100 dolar yatırdım 2-3 saat içerisinde 150 dolar yaptım sonrasında hırs yaptım ve daha büyük işlemler yaptım 100 dolar kaybettim 2 günlük sürede tekrardan 100 doların üzerine çıktım ve 100 dolarımı geri çektim 16 dolar var şuan hesabımda. Kar yapmak için kısa vade düşünmemek ve hırs yapmamam gerektiğini zarar durdur ve kar al kesinlikle belirlenmesi gerektiği kanaatindeyim.
Forumda forex konusunda eğitimli yada tecrübeli kişiler tecrübelerini ve taktiklerini bizimle paylaşırsa hata yapmadan öğrenmiş oluruz o yüzden yorum yapmanızı rica ediyorum.