-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konuyu okuyunca "gerçekten ne yapılabilir diye" merak ettim. Bizim handa 4 avukat var. 3'ü ne sordum. Sanırım bilişim suçları konusunda NET bir bilgileri yok. Bir tanesi araştıracağını söyledi. Eğer dönüş yapar ise bende size yanıt vereceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kimi insancıklara emek hırsızlığı bu kadar basit.Ne denir ki...
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şikayet etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok eger onların vicdanları varsa kaldırırlar
Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hocam şimdilik sitemden çıkış yapan resimlerin yerine kendi belirlediğim bu konunun bize ait olduğunu gösteren bir resim ekledim benim güzel bir huyum tüm resimleri kendi hostuma yüklerim konularımda bu da burda bir nebze işe yaradı ve en azından konudaki kullanılan resimleri sabote etmiş oldum. :)
bkz:
http://forum.androidport.org/Konu-qtadb-android-manager-programi-nasil-kullanilir-ve-ne-ise-yarar.html
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
herşey aynı tema bile zuhahaha :D insan çalar çalar'da bu kadar da biraz fazla ya :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Hocam hiçbir işlem yapamazsınız. İstediğiniz kadar mahkemeye de verseniz forum sitelerinde hiçbir işlem yapamıyorsunuz. Ancak blog gibi olursa işler değişiyor. Siz frmtr den bir haber alın sonra kendilerine bildirin bakalım onlar birşey yapabilecekler mi. Sizden konu alan adam derki bir üyem almış ben bilmiyorum. Site altına da yazar sitemizdeki haberleri üyelerimiz oluşturuyor diye. Umarım anlatabildim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
hocam adam bloguda çalıyor :) Ayrıca çalıntı yapan herhangi bir üye değil vatandaş bizzat benim yazdıklarımı admin yani site sahibi olarak kendi sitesine geçirmiş. Tabiki üyeler bazen nerden alındığı belli olmayan şeyleri paylaşıyor ve bizde şikayet gelene kadar yayında tutuyoruz ya da biz farkedene kadar fakat bunu yapan üye değilki bizzat site sahibi :) Önlem falan boş insanın kendinde ar namus olacak , utanma olacak edeb olacak aslında olmayınca işte malesef böyle utanmazlıklarla karşı karşıya geliyoruz. Çalınan konuların çoğu tr ilk anlatım özel resimli ve itina ile hazırlanan konulardı. Neyse bakalım ses seda yok gelecek cevaba göre legal ya da illegal yollara başvuracağız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Black hat seo yapanı Google amca çarpar m. etme yakında Sandbox yada google bomb alır
Artık Yok