Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleyküm, geçenlerde wmaraci harika bir proje başlatacağını duyurdu. Yüzlerce destek mesajı geldi. Sonra "tasarımcı bulunamadığı için projenin rafa kalkacağı"yla ilgili bir yorum yapıldı. Koca forumda bir tasarımcı çıkmadı mı? Böyle bir projenin daha başlamadan bitmesi çok kötü olur, kendimize yazık ederiz. Açık kaynak yerli ve milli wordpress tema projesi... Belki gelecekteki geliştiricilere de ilham olur bir adım atılmış olur. Ben proje yapımına dahil değilim. Destek mesajı atan yüzlerce kişiden sadece biriyim. Elimizden gelen destekleri verirsek, artık birlikte bir şeyler yapabilmek konusunda bir adım atmış oluruz geç olmadan.
Konu linki;
https://m.wmaraci.com/forum/wordpress/wmaraci-wordpress-tema-dayanismasi-579909.html
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
hocam adı üzerinde wordpress tema , ülkenin cari açığını kapatacak bir proje değil ilgi olmaması gayet normal.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Her yer wordpress tema, tasarımı yapacak frontendci adama yazık, bulunmaması gayet normal
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Koskoca wmaraci tasarım mı yaptıramıyor diye sormanız gerekirdi. O kadar muhteşem bir şeyse versin parasını yaptırsın tasarımcılara. O kadar basit bir iş olsaydı muhakkak bir çok kişi çıkardı. Sağlam birileri de böyle uğraşmaz diye düşünüyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burada niyete bakmak gerektiğini düşünüyorum. Türklerin yaptığı kapsamlı bir açık kaynak proje yok. Neden başaramıyoruz? Buradaki mesele wordpress tema yapmak değil, wmaraci gibi webmaster topluluklarının birleşip açık kaynak bir proje yapma girişimi. Bu geliştiricileri motive edecek büyük bir adım.
Parayla yapılacak bir proje değil zaten, gönüllülük esasıyla geliştiricileri birleştirecek bir proje. Eğer bu başarılabilirse, gelecekte bu şekilde bir çok gelişme çıkacaktır. Yerli yazılımcıların geliştirdiği büyük projeler için bir anahtar aslında bu proje. Kendi başına yapmaya çalışan insanlar var fakat genelde desteksizlik ve başarısızlıkla sonuçlanıyor. Eğer böyle toplu bir proje yapılırsa çok daha büyük girişimlerin önü açılmış olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Backend tarafını ben karşılık beklemeden yapacağım dedim. Frontend için kimse çıkıp ben elimi taşın altına koyarım demedi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Herkes yardımcı olurum dedi. Kimse ben tek başıma a dan z ye tasarımı yaparım demedi. Tasarım bir sürü kişinin yapacağı bir şey değilki. Backend ayrı. Birden fazla kişi çalışabilir. Ama tasarım olayı farklı.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende yardımcı olurum diyenlerden biriyim. Lakin, hem çalışma hayatı hem de özel hayat afedersiniz iyi ki gün vermemişim :)
Şahsi fikrim ilk aşamada psd / resim paylaşan kişilerle görüşülmesi. Geçen mesela bir forum teması resmi paylaşıldı. O çevrilebilir, anlaşılarak. Bende grafik tasarımda bir çok hazır psd mevcut. Başlık sahipleri bence arşivlerinden çıkarıp tekrar upload edebilir.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT