Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
EranKucuk konu ve desteğin için teşekkürler. Aslında kitap işi pek benim alanım değil ama fırsatım olduğunda insanları güldürüp "Aaa bak böyle de bir şey varmış" diyecekleri bir kitap çıkartmak istiyordum. Amatördüm filan ama yine de iyi bir kitap olduğunu düşünüyorum. Tekrardan çok teşekkürler.
MesuT Yok canım gizlenen bir şey yok. WM Aracı üzerinde reklamını yapmadım diyelim. Kitap 1 yıldan daha eski ve ilk çıktığında henüz ben WM Aracı ile çalışmaya yeni başlamıştım. Eğer fırsatım olursa tamamlamak istediğim birkaç bir şey var onların reklamını yaparım artık :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İcinde bir yazar ruhu oldugunun farkindaydik fakat bir kitabinin oldugunu bilmiyorduk. Bir ara bende okumak isterim. Basarilar hocam.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
mrarslan çok teşekkürler. WM Aracı internet kariyerim için adeta dönüm noktası oldu diyebilirim. Bunda da blogun tek kalemle yürüyor olması ve insanların WM Aracı'nın her yaptığı işi seviyor olmasının payı büyük.
Kitabı okuyan arkadaşlar olursa özel olarak düşüncelerini bana pm atarsa çok sevinir, eleştiriler doğrultusunda daha iyi çalışmalar meydana getirebilirim.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
EmreBesiir çok teşekkürler dediğim gibi aslında kitap çıkalı bir yılı aşkın bir süre geçti hatta belki daha fazlası bile olabilir emin değilim :D
Kitap okumayı seviyor ve ilginç şeyleri öğrenmek hoşunuza gidiyorsa mutlaka tavsiye ederim :)