-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun aleyküm,
İlkokuldan beri bilg. müh. istiyorum.Bu sene sınav sonucuma bakınca en iyi bilg müh. gelmese de iyi bir kaç okulun geliyor. Çevremdeki rehberlikçiler arkadaşlar en iyi mühendisliklerden biri olmadığı için tıp yaz diyor.
Gelen okullardan biri Galatasaray üni. Fakat bu üninin bu bölümü hayalet gibi.
Ne bi doğru düzgün tanıtımı var. Ne de mezunlardan bir haber.
->Üni teknik üniversite değil
->Fransızca eğitim veriyor(Sizce gerekli mi?)
->Prof yok herhalde
Sizce ne yapmalıyım? Başka öneri okulu olan var mı?( GS de tanıdığı olan varsa bir görüşsem çok makbule geçer.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıldız Teknik geliyor mu?
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ben de bu sen girdim sınava itü gelmiyor yıldız geliyor fakat itü için bekleyeceğim. en sağlam teknik okul odtuden sonra itü dür. Galatasarayın bilgisayar muhendıslıgı daha yuksektır onu bılemem fakat fransızca yapamam diyorsanız hiç girmeyin bence. Bizim kuzenin arkadaşını galatasaraydan kocaeline yolladılar fransızcadan dolayı.
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman yıldız teknik bilgisayara gitmeni tavsiye ederim. Hayatta her zaman yapmak istediğin işi seç sırf birileri tavsiye ediyor diye farklı bir bölümü seçme. Ben zamanında bu hatayı yaptım 4 yılım boşa gitti sonra tekrar sınava girip kendi istediğim şeyi okudum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yalniz burda tiptan bahsediyoruz. Ortada bosa gidecek hic bisey yok. Ulke sartlarinda en garanti ortalama ustu yasam imkani sunan meslek. Dusunmeni oneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aaksu adlı üyeden alıntı
Yalniz burda tiptan bahsediyoruz. Ortada bosa gidecek hic bisey yok. Ulke sartlarinda en garanti ortalama ustu yasam imkani sunan meslek. Dusunmeni oneririm.
Her şey para veya rahat bir yaşam değildir ki Yıldız Teknik gibi üst düzey bir üniversitenin Bilg. Müh. bölümünü güzel bir seviyede bitirdiğin zaman ve kendinden de bir şeyler kattığın zaman bir doktordan çok daha fazla kazanç elde edersin. Düz mantık kurup doktorluk iyidir deyip geçmeyin.
Benim düşüncem her zaman insanların sevdiği işi yapmaları yönündedir. Sonuçta şunun şurasında yaşayacağımız zaman dilimi belli bunu kalkıp da sevmediğimiz bir işte heba etmek bana mantıklı gelmiyor. Bu yüzden 5 liraya sevmediğim bir işi yapmaktansa 3 liraya sevdiğim işi yaparım en azından gece yatağa başımı koyduğumda pişmanlık duymam.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hibestil adlı üyeden alıntı
Ben de itüyü deneyeceğim. Zaten kafamı karıştıran puanı, garip geliyor böyle bir sıralamada bulunması.
(Hocam o arkadaşa ulaşıp sorma imkanınız varsa benim için bilgi alabilir misiniz okul hakkında?)
Doğru diyorsunuz . Yıldızı da düşüneceğim inş.
Hocam vallahi almak isterdim fakat kuzenın arkadaşı olunca samimiyet pek yok açıkcası
Kişisel Blog: www.onurr.org