Picasso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar garantinin cepbank uygulaması varmış nasıl para çekilir yaş kaç olması lazım biraz bilgilendiririmsiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yaşla ilgili olan kısmını bilmiyorum ama ben arkadaşıma para göndermek istediğimde telefon numarasını ve göndermek istediğim miktarı yazıyorum. Daha sonra onun telefonuna bir kod gidiyor. Bu kod ile atm'den gidip çekiyor ücreti. Daha detaylı bilgi için garanti bankası müşteri temsilcileriyle görüşebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yaş / Cinsiyet: 37 / Erkek yazıyor yaşla ilgili ne sıkıntın var acaba? Yoksa yalan mı yazdın.
Picasso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 18 yaş altı bir kişiye ödeme yapacağım onun için sordum ne kadar meraklısınız insanların açıklarını aramaya.
Yasemin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İstediğiniz yaşa garanti bankası cep bank ile ödeme geçebilirsiniz iş bankası ve diğer bankalar gibi TC istememektedir. Sadece göndereceğiniz kişinin cep telefonunu gönderen kişinin cep telefonunu seçmeniz ve göndereceğiniz miktarı girmeniz yeterli, ödeme gönderdiğiniz kişinin cep telefonuna şifre gider istediği garanti bankası ATM lerinden para çekme menüsünden gönderen telefon alıcı telefon ve miktarı girip gelen şifreyi girmesi yeterlidir.