Merhaba Arkadaşlar,
Belki bilenleriniz vardır, Bangood, Gearbest vd. başta olmak üzere çeşitli firmalar için video ve yazı şeklinde ürün incelemeleri yapıyorum (kanalım için buraya, sitemin ilgili kısmı için buraya bakabilirsiniz). Bebek sahibi olacağım için bu işlere bir süreliğine ara vereceğim. Bugün, GearBest'ten bir arkadaşım, benim yaptığım gibi profesyonel ürün incelemeleri yapacak birisini bulabilir misin diye sordu. Ben de, çeşitli mecralarda ilgili kişilere ulaşmaya çalışıyorum.

İşleyişi söyle anlatayım:
1. Firma size bir veya birden fazla ürün gönderiyor. Bu ürünü/ürünleri siz de belirleyebilirsiniz (tabii ilk başta yüzlerce dolarlık ürün göndermezler, önce kendinizi ispatlamanız lazım, tabii size güvenmeleri de).
2. Siz de ürünle ilgili Kaliteli bir inceleme videsu hazırlıyor, kanalınızda paylaşıyor ve çeşitli ortamlarda videonuzun izlenmesini sağlıyorsunuz.
3. Yüksek hitli bir sitenizin olması ve bu sitenizde de kaliteli fotoğraflarla ürün incelemesini yazmanız da tercih sebebi.
4. Ürün size kalıyor ve daha sonra başka ürünleri sizlere gönderiyorlar.

Örnek incelemeler için yukarıda adreslerini verdiğim kanalımı ve sitemi inceleyebilirsiniz. İlgilenenler varsa, benimle irtibata geçebilirler...

Not:
- En azından 500 aboneli bir YouTube kanalınızın olması veya daha önceden yaptığınız kaliteli incelemelerinizin bulunması iyi olur.
- İyi seviyede İngilizce de şart tabii.