Kreatorn adlı üyeden alıntı
Meşguliyet olarak değilde benimde 1 aydır durumum aynı bir kız sağolsun :D Gece çok dusunup uyuyorum kısa sure sonra dediğin gibi uyaniyorum ki bi dediğim bir gecede defalarca oluyor Allah yardımcımız olsun :D
Defalarca olması daha da kötü bir durum dediğin gibi Allah yardımcımız olsun arkadaşım :D
CivanDemir adlı üyeden alıntı
Bende sırt üstü uyuduğumda ya kabus görüyorum yada gözümün önünde bir şeyler canlanıyor. Ne gariptir ki bizim ailedeki herkeste bu geçerli. Normal yüz üstü uyudugumda sorun yok. Ama sırt üstü uyuduğumda halusinasyonlar falan ne bileyim. Ve bu bazen olan bir durum değil. Her sırt üstü uyuduğumda olur. Eger gece kendi kendime sırt üstu dönmüşsem de uyanırım korkutucu bi sekilde. Bi garip
Evet çok garip bi durum yaşadığınız.. Bende sırt üstü uyuyamam nedense
Gönderdim hocam
Ergin adlı üyeden alıntı
Kahveyi fazla kaçırmaktan olabilir. Çok sık ve şiddetli oluyorsa doktora görünmekte fayda var. Ritim bozukluğu olabilir.
Hocam uyku düzenim saştığı zaman falan oluyor galiba tam çözemedim durumu.. Daha önce çarpıntılarım oluyor diye çok sefer testler yaptırdım birşey çıkmadi şükür ama kahve değilde çay içiyorum
Alakası yok hocam kalsa duramam :)
Deniyeceğim hocam yarin gidip alicam teşekkür ederim
HimmetYzc adlı üyeden alıntı
Katılıyorum uyumadan önce Melisa çayı, Papatya çayı, Rezene çayı ve Sarı Kantaron çayından herhangi birisini içebilirsin. Öncelikle sana tavsiyem Psikyatri'ye gidip durumunu anlatman. Aşırı kafein tüketiyorsan bununda etkisi olabilir. Bende senin gibi aynı şikayetlerle gitmiştim Panik Atak hastalığı çıktı ve tedavi oldum.
Sanirim bende de panik atak var hocam arada heycan çarpıntı falan oluyor :(
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Geçen gün banada oldu 2 gün uyumamıştım baya kabus gördüm. Sonra kalktım gene uyuyamıyorum.
Bende çok uykusuz kaldığımda rahat yatamiyorum tetikliyor olabilir
Sağlığı etkileyen bir durum olduğunda bi doktora gitmek iyidir. :)
Aynen hocam da neye gidicem
genchakan adlı üyeden alıntı
En iyisi bir nörolog . Buraya sorduğuna göre çözüm de sunalım. Uzmanlar yatmadan iki saat önce tv izlemeyi bırakın diyor. Bir de yeme içmeyi. Stres en büyük hastalık kaynağı. Salıver gitsin.
Hocam kahve değil de çay içiyorum uyku düzenim de pek iyi değil eğer sıklaşırsa doktora gidicem dediğiniz gibi stres en büyük sorun malesef :( teşekkürler