fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar biliyorsunuz facebookta hareketli resim olayı var bunu ilk önce genellikle balikita diye bir grup yapar benimde orada kaydım var bir kaç sayfanında daha varmış onlarda öğrenmişler ben sayfamda paylastım bir tane hareketli resim baktım bayagı bir mesaj gelmiş bu konuyla ilgili madem dedim niyetimiz hizmet anlatayım herkese anlattım her türlüsünü suan hemen hemen herkes yapabiliyor ama sorun ar ki sanki ben baska yerden almısım gibi adamlar ana avrat düz gidiyor ben kimseden calmadım etmedim ingilizceydi zaten ögrendiğim yer kendimce türkçeye çevirdim misal örnek mesajlardan biri.
Mizler kaç gün açık arayalım gece gündüz senin gibi şerefsizler paylaşsın bide videolu anlatım yapsın Hakkımızı Helal etmiyoruz öbür dünyada hakkımızı almasınıda biliriz. Paylaşıcaksan Kendi bulduğun bişeyi paylaşırsın milletten çalıp çırptığın şerlerim milletin hakkını değil. Senin ekmeğimden oldum ya diğer tarafta görüşürüz HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ve sonunada kadar HAKKIMI ALICAM diğer tarafta.
Şimdi siz söyleyin napayım ben kaldırayımmı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kaldırma boşver,çekemeyen çok olacaktır..
fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İp numaraları olsa yorumda güzel olacakta onu bulamıyorum işte :D neyse hayırlısı