lostyazilim

Genç arkadaşlara benden tavsiye

9 Mesajlar 886 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
Bu forumdaki üyelerin ortalama yaşı baya küçük. Aramızda daha üniversite okumayanlar var.Burada takılan üniversite okuyanlar,okumuş olanlara vs bir şey demeyeceğim ama lisede üniversiteye hazırlanan genç arkadaşlara benden ciddi bir tavsiye. Buralarda zaman öldürmeyin. Vallaha çok pişman olursunuz. Bende bu yollardan geçtim. Emin olun burada bir sürü zamana ayırıp ya bir iki blog kurmayı öğrenmeniz size ileriye dönük şuanda hiç bir şey kazandırmayacak. Buradan ihya olmayacaksınız. Üniversite okuma hedefiniz varsa forumlarda ayıracağınız zamanaı ygs ,lys ayırın. Mühendislik vs kazanınca zaten burada gördüklerinizi yaparsınız. Yada burada vakit harcamanıza bir neden bulursunuz. Şu aşamada burada olman sana emin ol yarardan fazla zarar getiriyor. Burada 1 saat takılacağına git 1 test fazla çöz. Belki çoğunuz iplemeyecek ama iyi bir bölüm yada istediğiniz yeri kazanamadığınızda anlayacaksınız bu durumu. 2 yıllık filanda düşünmeyin derim. Ben şuan lisede olsam bırakın domain , site nedir hiç bir şey bilmeyim ama yeterli iyi bir üniversite yada istediğim bölümü kazanayım. Merak varsa zaten orada bunları öğreniyorsun haydi haydi. Sen bu yaşta burada istisnalar haric kral %100 bir proje bulsan da yapamayacaksın. PAran olsada yapamayacaksın. Zaman gerekli herşey için. Bunları görmüş birisi olarak söylüyorum. Dk durmayın burada gidin ders çalışım.

Bunlar benim kişisel görüşlerim. Ben bunları bire bir gördüm. yaşadım. Demedi demeyin
Shrikeen SamedSEZGiN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SenolK SenolK WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum ABD
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 362 / 281
  • Ticaret 11, (%100)
Haklısınız hocam çok takılıyorlar hele de Lise 4 öğrencileri gerçekten üzülüyorum.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Ben 2003 yılında liseye başladım ve 2004 yılında ise domain alıp amatörce site kurmaya, ben geçen 10-11 yılıma çok üzülüyorum. Benim şahsi fikrim çok boş işler yapmışım, eğer çok sağlam değil ise ve kendine güvenmiyorsan hiç çabalama git dersine çalış ve okuluna bak.

kişisel bloğ • tevfik.org

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)
Bende bu konuda ciddi sıkıntılar çekmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki; hedefleriniz uzun vadeli olsun. Burada bir iki makale yazarak 5-10 lira kazanıp günü kurtarmakla elinize hiçbir şey geçmez. Hayat uzun bir yolculuk ve bu yolculuğa hazırlıklı çıkmak gerek. Konuyu açan kardeşim gayet iyi niyetle pişmanlığını dile getirmiş ama kendisinin yaşı da çok geçmiş sayılmaz. Herkese başarılar...

wmaraci
wmaraci

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
okumadan başarı yakalanabilir
mark, bill, steve...

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
Gerçekten çok haklısınız 5 yıldır bu sektördeyim. Tam bıraktım dediğim anda bir şey yakaladım. Çok doğru elinize gönlünüze sağlık.

iqhaber.com

Kafkef Kafkef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Iğdır
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 920
  • Beğeniler 601 / 130
  • Ticaret 22, (%100)
Hocam kalmış şurada YGSye 1 ay bunu söylemeye şimdi mi akıl ettiniz.

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)

depresan adlı üyeden alıntı

okumadan başarı yakalanabilir
mark, bill, steve...

:) Mark ve billgates Harvard Üniversitesi kazanmış insanlar

Zaten bizi bu hale getiren en büyük yanlış. Onlar gibi olmayı erkenden hayal etmek. Elinde bilgi birikimin yoksa hayalden başka bir şey değil. Karar sizin bişi diyemicem

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
üniversite okuyan biri olarak -geç kazanan biri- üniversitede istemediğiniz kadar boş zamanınız oluyor. özellikle ygs ye 1 sene kala bilgisayarı-interneti bırakıp ygs ye odaklanmak gerek. insan oğlu hep hata yaparak öğreniyor malesef. mesela ben öğretmenlik okuyorum. ama mühendislik okumak isterdim.

tabiki 1.de kazanamamak hayatın sonu değil. ama şuan işgüç sahibi olmak yerine benim gibi alttan aldığın derslerle uğraşırsın.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al