-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçen cuma bilgisayarımı formatladığım için Google Drive programını tekrar yükledim. Varsayılan olarak "tüm dosyaları senkronize et" seçeneği seçiliydi. Senkroize işlemini başlattım, bir kaç dakika sonra, drive'da çok dosya olduğu için sadece sık kullandığım dosyaları bilgisayarımda tutsun istedim ve "sadece belirtilen klasörleri senkronize et" i seçtim, bu esnada senkronize işlemi çalışıyordu bu arada.
Senkronize işlemi bittikten sonra bi kontrol edeyim dedim, seçtiğim klasör içerisinde şansıma, en sık kullandığım dosya kaybolmuştu.
1 haftadır Google ile mailleşmenin ardından bir çözümün olmadığını söylediler. Senkronize işlemi devam ederken işlemi yarıda kesip dosyanın Google Drive'a upload edilmesine engel olmuşum güya.
Ne alaka şimdi? Zaten bu senktronize işlemini yaparken ilk başta Google Drive'dan bilgisayarıma indirmesi gerekmiyor mu? Bilgisayarımda olmayan şeyin nesini tekrar upload ediyor?
Bu durumda haklı mıyım haksız mıyım sizce?
Reddit'te paylaşmak istiyorum. İngilizcesi çok iyi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Upload ederken format öncesi iptal etmiş olabilirsiniz. Format atadan once kontrol ettiniz mi orda diye ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yandex disk kullanıyorum yıllardırç 250 gbdan fazla alanım var hiç dosya kaybı yaşamadım
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Gıda Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adamlar haklı, siz dosyayı herhangi bir şekilde yüklemediyseniz hiç birşey yapamazlar.
Bu gibi durumlarda kullandığınız firmayı şikayet edeceğinize yaptığınız işlemleri kontrol edin.
Google drive kullanacağım ve daha iyisini göremiyorum.
10 senedir dosyalarımı saklıyorum ve hiçbirşekilde veri kaybı yaşamadım.
Yüklediğim dosyaları herzaman kontrol ederim özelliklede önemli olanları
3 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Senkronize işlemi çalışırken ikinci bir senkronizasyonu başlattığınızı kendiniz söylüyorsunuz.
Cevap olarak da bunu söylemişler zaten. Devam eden işlem varken klasör seçimi yaptığınız için kayıp yaşamışsınız gibi duruyor.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.