lostyazilim

Günlük İddia Tahminleri Paylaşımı

20 Mesajlar 2.295 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Dijiseo Dijiseo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Copywriter
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 1159
  • Beğeniler 394 / 299
  • Ticaret 17, (%94)
Evet arkadaşlar bence güzel bir konu olacak herkes yaptığı analizleri paylaşarak kupon oluşturabilir.

13 Ağustos tahminlerim
348 - ıy 0
349- ıy 0

wmaraci
reklam

DG34 DG34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker - Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 40 / 98
  • Ticaret 4, (%100)
http://i.hizliresim.com/E3Q43A.png
Bu da benden.
Hocam İy 0'ların güveni nedir sizce? 1 tane eklemeyi düşünüyorum. Dijiseo

Dijiseo Dijiseo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Copywriter
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 1159
  • Beğeniler 394 / 299
  • Ticaret 17, (%94)
DG34

348 - %80
349- %85

Top yinede yuvarlak hocam.

Kordinator Kordinator Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Editör, Acil tıp teknisyeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 24 / 93
  • Ticaret 3, (%100)

Benden gelsin

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Kafadan yattı :)

Benim kuponum :

St. Pauli : 2
Ajax : 0-2 açık
Bjk : ms 0 skor : 1-1
Zwolle : h1

Bir iki maç daha vardı da unuttum şimdi gece çıkarmıştım, sürpriz sistem falan oynamak isteyenler faydalanabilir. Banko kupon yapmadım, zaten bunu da yatırmadım ama zevkine inceliyorum arada :)

Banko kupon isteyenler tek tek iki takımın son 10 maçına baksınlar, oranların bir çoğu iki takım arasındaki rekabete göre açılmış, haftalardır maç kazanamayan takımlar namalup takımlara karşı favori yazılmış.Yani oranlara bakmadan son 5 maça bakarak yapacağınız kuponların kazanma şansı çok çok daha yüksek. Sezon başı bu yöntemle iyi para kazanabilirsiniz.
Rednoize 1SMHMedya

kişi bu mesajı beğendi.

Kordinator Kordinator Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Editör, Acil tıp teknisyeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 24 / 93
  • Ticaret 3, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Benim kuponum :

Bir iki maç daha vardı da unuttum şimdi gece çıkarmıştım, sürpriz sistem falan oynamak isteyenler faydalanabilir. Banko kupon yapmadım, zaten bunu da yatırmadım ama zevkine inceliyorum arada :)

Banko kupon isteyenler tek tek iki takımın son 10 maçına baksınlar, oranların bir çoğu iki takım arasındaki rekabete göre açılmış, haftalardır maç kazanamayan takımlar namalup takımlara karşı favori yazılmış.Yani oranlara bakmadan son 5 maça bakarak yapacağınız kuponların kazanma şansı çok çok daha yüksek. Sezon başı bu yöntemle iyi para kazanabilirsiniz.

Ben genelde tempobette üç beş 1.5 üste yüz iki yüz atıp katlıyorum.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

leomaster leomaster Wmaracı Sevdalısı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 715
  • Beğeniler 212 / 129
  • Ticaret 66, (%100)

buda benim sistem kuponum :)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Kordinator adlı üyeden alıntı

Ben genelde tempobette üç beş 1.5 üste yüz iki yüz atıp katlıyorum.

Uzun süre önce ciddi raklamlar ile oynamayı bıraktım, arada zevk için çok işsizsem maç izlerim adrenalin olur diye 3-5 liralık kuponlar yaparım, o kadar :) malum para basınca amatör lig bile heyecanlı oluyor :D

Hayatını bu sektörden kazanan biri olarak diyebilirim ki zevkin ötesinde miktarlar ile oynamayın, 3-5 liranın üzerinde oynayıp da paranıza yazık etmeyin, bunlara harcayacağınız paralar ile çok daha eğlenceli şeyler yapabilirsiniz. Kumar zaten hastalıktır, bağlandıktan sonra kurtulamazsınız hayat boyu yakanıza yapışır düze çıkamazsınız. İpin ucunu kaçırıp evini kaybeden, intihar eden, tüm hayatı alt-üst olan bir sürü insan tanıyorum. Bir kez 3-5k kazanıp yıllardır ona sarılan onun gazıyla devam eden bir sürü insan tanıyorum, hepsi eşek yüküyle para kaybediyor, kaybettiğini geri alma umuduyla daha da fazla kaybediyor, bataklık gibi çırpındıkça batırıyor insanı bu lanet. Genelde kaybedenler sustuğu, ortadan kaybolduğu için onlar görülmez, kazananlar konuştuğu için hep onların sevinci görünür ve kazanabilirim algısı oluşur.

Tempobetten son 1 yılın dökümünü çıkar, ya da üyelikten bu yana gelir gider dökümünü çıkar, katlanan tek şey kaybettiklerindir, aksi olsa bu sektör böylesine büyümezdi zaten. Başka bir firmanın üyelerinden yaklaşık 200 kişinin son 1-1.5 yıllık dökümlerini incelemiştim, aralarından kârda olan hiç kimse yoktu :D misal ekim ayında kârda kapatıyorlar ama kasımda aldıklarından fazlasını vererek yine zarar ediyorlardı.

Ek Olarak:

leomaster adlı üyeden alıntı

buda benim sistem kuponum :)

BJK maçı için x/1 oynayan çok fazla kişi gördüm, birisinin tahmini falan mı tesadüf mü bu ?

Ayrıca mantıken tam tersi olması gerekmez mi, kupa maçı sonuçta ve tek maç, ne var ne yok iy ortaya koyarlar, bir şey çıkmazsa 2. yarı rölantiye alırlar diye yorumlamak gerekmez mi ? Ayrıca kadro yaş ortalamalarında GS bir kaç yaş daha genç diye biliyorum, skor 2. yarı ortaya çıkacaksa görece genç kadrodan dolayı GS daha avantajlı olmaz mı ?

Siz nasıl yorumladınız merak ettim :) paylaşabilirseniz sevinirim

leomaster leomaster Wmaracı Sevdalısı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 715
  • Beğeniler 212 / 129
  • Ticaret 66, (%100)
Galatasaray ne kadar genç olsa da Beşiktaşın bu sene ve geçen seneki kalitesi daha iyi diyebiliriz Galatasaraya göre. Geçen sene Fenerbahçe vardı sağlam rakip olacak şimdi onların da kalitesi düştü. Beşiktaş bu sene tüm kupaları rahatlıkla kazanacak düzeyde olduğunu düşünüyorum. Galatasaray elinde ne varsa ilk yarı ortaya koyacaktır. İlk yarı 0-0 yada 1-1 biteceği görüşündeyim. İkinci yarı ise Beşiktaş seri adamlarıyla kanatlardan etkili sonuç alacaktır.

Tahminim bu yönde bakalım :)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Benim kuponum :

St.Pauli tutmuş : 2.80
Ajax maçı da tutmuş : 5.50
Bjk MS tahmini de tuttu : 3.20 idi galiba
Zwolle yatacak gibi iy rakip önde bitirmiş ama önemi yok zaten sürpriz maçlardı sistem ya da tek tek atanlar kazanmıştır.

:D

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al