-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1.5 dizel 90 bg clio al motorsiklet gibi yakıt yok performans çok iyi. Ben memnunum aklindakileri sakin alma değmez sıfıra
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
elektrik tesisat
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Opel astıra 72 bin ve size ek ozellik olrak sunulan hersey bos pakedinde var hız sabitleyici yokus kalkıs vb
turkotaku.tv
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
" Sıfır alayım hiç bir sorun çıkartmasın. " gibi bir düşünceniz varsa onu aklınızdan çıkartmanızı tavsiye ediyorum. Sıfır araçlarda da gayet sorun çıkabiliyor, fabrikasyon hatası, doğru çalışmayan donanımlar vs. Servislerde bekleyen tahmin etmeyeceğiniz kadar 10.000 km altı araç var.
2.si "0 mı? 2.el mi?" 0 bir araç almaktansa 2.el temiz bir araç bulmak daha mantıklı. Peki neden? Sıfır araç aldığınızda aracın parasının haricinde daha bir çok masraf çıkabiliyor ve aracı bayiden alıp evinizin önüne çektiğiniz anda araç sıfır fiyatının çok altına düşüyor ve dolayısı ile paranız havaya karışıyor. Örnek aracı bir saat önce 60.000 tl ye aldınız bir saat sonra o aracı 50.000 e verseniz bile belki alıcı bulmakta zorlanırsınız.
3.sü Benzinli araç almayı unutun, tek tercihiniz dizel olmalı. Zaten istatistiksel olarak bakıldığında bile Diesel araçların daha az yakıtla daha çok iş yaptığı tartışmasız bir gerçek.
4.sü O kadar parayı bu belirttiğiniz araçlara şahsen ben vermem. Bu fiyatlara 2.el bir Vw, Citroen yada Ford bakarım.
Şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerki yedek parça fiyatı masrafı bilmem nesi. Kusura bakmasınlar da Sürekli arıza çıkartan bir aracın parçası nekadar ucuz olursa olsun. Atıyorum Renault yılda 10 arıza çılartıyorsa, Citroen yılda 2 arıza çıkartıyor. Olaya bu açıdan bakın.
Renault bana göre yeni nesil Tofaş dır.
1 kişi bu mesajı beğendi.