sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar iyi günler herkese.Bu konuyu kardeşim için açtım ve bende kararsız kaldım.Burası bilişim yönünden bilgili arkadaşlar olduğu için tavsiye almak istedim.Gerçi kardeşime domain ve host alıp al bu site senin her şeyi kendin öğren dedim ve arada bir bakıyor geliştiriyor kendini.Ben şu veya şu diye kardeşime herhangi bir sınırlama getirmiyorum araştırıyorum ve sizlerin yorumlarınıza muhtacım.
Web Programcılığı;
Veri Tabanı Programcılığı
Ağ İşletmeliği
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba,
Ağ İşletmenliği mezunu olarak yazıyorum. Bölüm dersleri basittir, fakat burada önemli olan senin ne kadar öğrenmek istediğindir. Temel olsun istiyorsan güzeldir. Fakat network bilgim gelişsin istiyorsan sadece okulla yetinmemeli kendinde araştırmalar yapmalısın. Network/Network güvenliği eğlenceli ve güzel bölümdür. Sorularınız olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım :) Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
yönetim bilişim sistemleri bölümü tercih listesinde olmalı.
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben de bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. İlerde hangi alana yoğunlaşmam gerektiği konusunda kararsızım. Önerisi olan varsa alabilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurucu
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
web programcılığı her zaman ilk tercihimdir
http://onlinetahta.com -> Canlı Dershane- Video Dershane-Uzaktan Eğitim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Veri Tabanı Programcılığı (Türkyede iş olanağı olarak sorunlu bir meslek az istek vardır ama el üstündesindir.)
Ağ İşletmeliği (iyi bir geniş referans ile güzel bir veri merkezi gibi bir yerde patron gibisindir. :) )
Şunları iyi değerlendirmen lazım sonuç olarak bu uzmanlık olucak ve tüm iş hayatında senin kimliğin olucak bunu bu hayatın boyunca yapmaktan memnun olucakmısın ve mantığın hangi bölüm için uygun bunları değerlendirmen gerek.
Kişisel kanaatim. : Ağ İşletmeliği olurdu ihtiyaç olunan ve itibarı olan bir bölümdür.