DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacaktı
Benim burnumda kemil var burnumdan sağlıklı şekilde nefes alamamaktayım uykuda horluyorum daha önce bi defa ameliyat oldum ama değişen hiç bişey olmadı diyebilirim bu beni hiç rahatsız etmezdi bir zamanlar... daha önceden sabah 6 da yatar öğlen 12-1 de kalkar ertesi sabaha kadar pc başında durabilirdim ama artık calısıorum sabah 8 aksam 7 ve uykumu alamıyorum sitelerime zaman ayırmak istiyorum ama ne yazikki yorgun oluyorum uyusam bile sabah yataktan kalkmak ölüm gibi geliyor. Yaptıgım iş yorucu degil masa başında oturmaktayım ama pc de yoruyor elbette 1-2 kişi uykumda problem olabilecegimi doktora gitmemi önerdi doktor seni makinaya baglayıp uyutur ve vücudunu makina takip eder sen uyudugunda çalışmayan bi organ olabilir dedi kafama takıldı hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum ama randevu alacaktım benim ne doktoruna randevu almam gerekiyor sizce ?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Öncelikle büyük geçmiş olsun, iyi bir hastahanede Check-up yaptır ne var ne yoksa çıkar meydana.
Ama bence normal birşeydir, kendine iyi bak, sürekli masa başındayım diyorsun, biraz spor yap günlük düzenli olarak, düzenli kahvaltı vs. toparlanırsın bence.
boş çuval dik durmaz
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kreasyon adlı üyeden alıntı
Öncelikle büyük geçmiş olsun, iyi bir hastahanede
Check-up yaptır ne var ne yoksa çıkar meydana.
Ama bence normal birşeydir, kendine iyi bak, sürekli masa başındayım diyorsun, biraz spor yap günlük düzenli olarak, düzenli kahvaltı vs. toparlanırsın bence.
valla evin önünden arabayla almadıklarında bile trip atıyorum full oturmuyorum ama sporda yaptıgım söylenemez... günlük zaman dilimi bana yetmiyor eğer yetse örnegin günde 5 saat uyumak bana yetse sitelerimede zaman ayırabilirim kendimede işimede ama iş zamanım çok uzun geliyor bana özel sektör sonuçta suanda işteyim boş oturuyorum ama buranın psikolojisi bile etkiliyor insanı vücudum dinlenmiyor dinlenemiyor buda canımı sıkıyor valla anca devlet hastanesine giderim D:
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kreasyon adlı üyeden alıntı
Zaten iyi hastahaneden kastım oydu özel hastahanelerdeki doktorlar, hasta olmayan adamı hasta yaparlar. Durumunuzu çok iyi anlıyorum desem yeridir :), evdeki pc başına oturunca çok çok farklı oluyor, başka yerde oturunca sitelerime, foruma giresim gelmiyor.
aha aynen öyle akşama kadar pc başındayım ama burada siteme yazı yazasım bile gelmiyor psikolojisi bile çok farklı oluyor kendime zamanda ayıramıyorum bunaltıcı şekilde gidiyor hayatım hayırlısı bide hangi doktora gidecegimi cözsem :)
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Psikiyatrist e görün kardeş.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bana gögüs doktoruna gitmemi önersiler dostum psikiyatrist ne yapacak bana anca muhabbet ederiz :D
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-