-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
vasıfsız elemanım . hayret lan forumda bi benmiyim vasıfsız?
2 kişi bu mesajı beğendi.
wtf!?*
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Konuyu çok beğendim :) Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. 2. sınıf olacağım bu sene. Onun dışında WmAracı Moderatörlüğü , DMOZ Editörlüğü ve Webmaster'lık yapıyorum :D Sizleri tanımak çok güzel :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Pisiprens adlı üyeden alıntı
Allah Kolaylık versin kardeşim.. Şimdiden işsizler arasındasın :))(Benim gibi tembellik edersen, ki her öğrenci potansiyel temebldir.) Bende Kocaeli Üniversitesinde okudum. Koca bölümde 3-5 kişi işini yapıyor bende dahil birçok kişi farklı meslekler yapıyor. Türkiye' de değeri pek bilinmeyen mesleklerden biri. Sana bi abi tavsiyesi mutlaka ikinci bir dalın olsun. Okurken merakım vardı. Yan dallar sayesinde kurtuldum.
Neyse sen yazdıklarımı tavsiye niteliğinde al. Herkes kendi bacağından asılıyor. Öğrenci iken ne ekersen onu biçiyorsun.
Abi zaten ikinci plan yazılımcılık :) Sağolasın.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba bende Çanakkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyorum.Hazırlık bitti bu sene 1. sınıfa başlayacağız inşallah.En çok okumak istediğim bölüm bilgisayar mühendisliğiydi ancak sayısal yok ikinci tercihim İlahiyat bölümüydü burası nasip oldu.Herkese okul hayatında iş hayatında başarılar dilerim.Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
5
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Allah bilgisayar mühendisliği okuyacaklara kolaylık versin ne kadar sektörle alakalı gereksiz şey varsa öğreneceksiniz şimdiden hayırlı olsun :D
3 kişi bu mesajı beğendi.