-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mobil uygulama üzerinde görevler tamamlayarak kazanç elde eden kişiler için hangi ödemeleri yapmamız gerekmektedir?
Kendi gelir vergim dışında kullanıcının kazancından da gelir vergisi vermek zorunda mıyım? Düzenli olmayacağı için gerekmediğini düşünüyorum ama sigorta gerekli mi? Kendi vergilerim dışında uygulamayı kullanıp kazanç elde eden kişi için benim ne gibi ödemeler yapmam gerekir. Kazanç en fazla kullanıcı başına aylık 250 tl falan olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir vergi olduğunu sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Gider pusulası kesmeniz gerekiyor. Oranı tam olarak bilmiyorum, ödediğiniz ücretin bir kısmını ödediğiniz kişi adına vergi olarak develete siz ödüyorsunuz. Bunun için ödemelerinizi vergi oranını da hesaplayarak yapın. Muhasebeciniz daha detaylı bilgi verecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba hocam banka hesabınızdan aylık çok sayıda para giriş çıkışı olacağı için bir kurum şirket hesabı gibi bir hesap ile işlem yaparsanız vergi vs başka bişey çıkmaz diye düşünüyorum. Veya bir kaç tane farklı banka veya farklı isimdeki hesaplarla işlem yaparsanız kimse vergi vs sorgulamaz.
Bu arada ne tür bir uygulama ayda 250 civarı kazandırır hocam bu uygulamayı görmek isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Nerede gelir orada vergi,network marketing firmasından 50 tl çekerken bile gelir vergisi alıyorlar.Ek olarak aylık 250 nasıl kazandıracaksınız?Tabiki şuan anlatamazsınız😆 ama şunu düşünün.A kişisi: bir uygulama varmış ayda 250 tl kazandırıyormuş. b kişisi: Hadi lan ordan 1 ay sonra a kişisi: Bu ay 250 tl kazandım ve hesabıma çektim b kişisi: Uygulamanın adı ne?Nasıl kazandırıyor? 3 ay sonra ortalama 100.000 bin kullanıcı(kuruş kuruş bile kazandıran 20.000 civarına ulaşıyor tabi aktif kullanıcı ) 1 yıl sonunda ülkenin elon musku olursun 😂 Tabi şirketlerden yada vb. işlerini(git şuranın fotosunu çek vb. ) yaptıracağı bir projeyse rakiplarin güçlü haberin olsun.Projende başarılar dilerim.
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bu konuda ciddi yaptırımlar var saadet zinciri benzeri ŞİRKETİNİZDE VEYA SİZİN İÇİN ÇALIŞMAYAN SİGORTASI OLMAYAN kişilere ödeme yapamazsınız türk ticaret kanunları böyle söylüyor. Daha detaylı bilgi için bir mali müşavir ile görüşün.