lostyazilim

Hasar Kaydının İçeriğini Öğrenmek Yardım

2 Mesajlar 1.254 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Arkadaşlar bir yakınıma araç bakıyoruz , bu araç ararken inanın bi 2-3 bin km lik yakıt parası harcanmıştır . Piyasa malumunuz dürüst adam mumla arayarak zor bulunuyor . Adamın kazasız değişensiz dediği araç 8 ayrı hasar kayıtlı orjinal tek noktası kalmamış pertten çıkma km si 430 binden 110 bine düşürülmüş çıkınca artık pes ettik :D Bu bütün olayları 2-3 seneye nasıl sığdırıyorlar onu da anlayamıyorum artık .

Şimdi sıkıntı tramerden sorgulama yaptığımızda tek hasar kayıtlı bir araç bulduk fakat hasar miktarı yok . Sahibinin söylediğine göre de sol ön çamurluk harici bir kaza hasar yok . Bu hasar kaydının detaylarını hasar miktarını nereden nasıl tam detaylı öğrenebiliriz ? En azından farklı şehire gidip boşuna hem expertiz hem yol masrafı yapmayalım .

Aramızda bu işlerden anlayan sigortacı falan varsa yardım edebilir diye düşündüm. Servis çalışanı da bakabilir belki araç hyundai

wmaraci
reklam

3dserkan 3dserkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Geçen gün bende bi alışveriş sitesinde gördüm. 80tl bi paraya gelip tüm sağına soluna bakıyorlar. Özellikle 2.el araç alırken mükemmel bir şey. Adresi PM gönderiyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al