-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
1.5 sene önce hasar kayıtlı bir araç aldım. Nakit ihtiyacım için satmak istiyorum normalde hasar kayıtsız olanlar benim aldığım zamanlar 45-46 bin lira civarındaydı şuan baktığımda 50 bin civarında sahibinden.com'a 41.000 ₺ ye koydum satamadım. Hatta bir arkadaş ile 38.500 ₺ ye anlaşmıştık satış gerçekleşmedi. Facebook'ta paylaştım mesaj atan hasar kaydı var mı diye mesaj atıyor zaten orada kocaman parça parça 28 bin lira hasar kaydı var diye yazmasına rağmen.
Hasar kaydından dolayı 10-13 bin lira ucuza verdiğim halde satılmadı.
Nasıl satmamı öneririsiniz ? (Siz olsanız ne yapardınız ?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
İlan linkini pm atar mısınız? Araç arıyordum da bakmak istedim.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bizim milletimizin en büyük sorunu bu. Kaportada işlem varsa, ekspertiz al kardeşim diye zorlasa bile almaz. O aracı sahibinden.com haricinde bütün ilan sitelerine koyun. Galerileri gezin. Oto pazarlarına gidin. Mutlaka satılır ama tabi ki zarar edersiniz. Ki ölü fiyat vermek için yarışan yarışana olacak. Zarar edecek olsanız da durumunuzun aciliyetine göre satmak zorunda kalabilirsiniz. Piyasa da gerçekten ölü gibi şu anda. Umarım istediğiniz gibi olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
2012 yılında sadece 150tl hasar kaydı var diye bmw aracımı sahibinden.comda ölü fiyata almaya çalışanlar olmuştu. Bana öyle denk geldi belki de bilmiyorum. Ertesi haftasonu pazara götürdüm yarım saatte sattım hocam. Diğer ne kadar ilan sitesi varsa verin çekinmeyin. Bir kaç saate hepsini halletmiş olursunuz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam parça parça 28 bin hasar az değil ama tek parça en fazla hasar ne kadar? Şaseye girmiş mi hiç bir kaza? Ön tampondan çarpma varsa nereye kadar girmiş?
Tampon ufak tefek göçük falan hiç sorun değil bence ama nerdeyse tüm günüm araç üstnde geçiyorum, gıcırdayıp duran, motoru titreme yapan araca binmek istemem. Kapıda ciddi hasar, ön düzünde hasar varsa yetkili serviste dahi yaptırsan araba ne hikmetse ilk halini alamıyor. Ya ses geliyo ya tutuş farklı çekiş farklı kesin bir problem çıkıyor.
Yani araban ucuza gidecek yapacak birşey yok. Ama satamamandaki ana sebebi söylüyorum, ekonomi berbat durumda ve sıfır araçlarda ötv indirimi var bu ikinci el piyasasını da çok düşürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Doları çekip döviz bürosunda bozdursaymış öyleyse. Elden alınan dolarda çok oyun çıkıyor dikkat edin hocam.