-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba lar
Öncelikle telefondan yazdığım icin hatalar olabilir kusura bakmayın. Sorum su. Araç kiralarken kiralayan kişi üstüne sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmede adı yazmayan kişi bir kazaya karışır ise sigorta geçerli olmuyor. Bu tüm araç kiralama şirketlerinin sitesinde yazıyor. Peki aracı kiralayan kişiden başka birisi kullanıyor ise sorun olur mu bu konuda bilgisi olan var mi ?
(Ayrıca yaş ve ehliyet süresi kisitlamasini resmi olarak takmayan firma bilen var mi budget hertz gibi kurumsal firma)
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sozlesmede araci benden baska su kisi kullanabilir diye belirtmeniz lazim galiba kurumsaldan kiralamadim suana kadar fazla tesetturunu bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Yüksek kurumsal yaş ve ehliyet yaşına bakarlar, normal rent a car bakmazlar ama araba ne verir onu bilemiyorum
Araba değeri neyse ehliyet yaşını hesaplarlar verirler, mesala mercedes mi kiralamak istiyorsun ehliyetin yeni vermezler, linea düşük değerinde bir araba verirler
Ve böyle birşey daha var yaşına ve ehliyet sürene bakmıyorlar ama kredi kart notlarına bakıyorlarmış kredi kart limit bloke koyuyorlar geçici kaza olur mu öder mi tedbir karşı alıyorlar ben rent a car işini çok araştırdım sıkıntılar çektim şimdi arabam var kafa rahat :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Merhabalar,
Araç kira sözleşmesinde belirtilen şahıslar dışındaki bir şahıs kazaya karışır ise, kasko karşılamıyor maalesef aracı kiralayan arkadaş hasarı ödüyor. Ve burada şu şekilde bir durum ortaya çıkıyor
Araç kaza sonrası tamir süresi atıyorum 10 gün olsun. 10 gün boyunca araç kazadan dolayı kiralanamayacağı için aracın 10 günlük daha kiralama bedelini siz ödüyorsunuz.
Yani kiralık araç ile kazaya karışmak riskli bir durum. Eğer küçük bir şirketten kiraladınız ise daha büyük sorun. Karşınızda car car konuşacaklar ama geri adım atmayın
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!