lostyazilim

Havaalani arac kiralama

5 Mesajlar 1.005 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bylacoste bylacoste Lacoste'sal Üye Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 1 / 23
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba lar

Öncelikle telefondan yazdığım icin hatalar olabilir kusura bakmayın. Sorum su. Araç kiralarken kiralayan kişi üstüne sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmede adı yazmayan kişi bir kazaya karışır ise sigorta geçerli olmuyor. Bu tüm araç kiralama şirketlerinin sitesinde yazıyor. Peki aracı kiralayan kişiden başka birisi kullanıyor ise sorun olur mu bu konuda bilgisi olan var mi ?

(Ayrıca yaş ve ehliyet süresi kisitlamasini resmi olarak takmayan firma bilen var mi budget hertz gibi kurumsal firma)

bayiol [.net] satılıktır - pm atın
wmaraci
reklam

ChesterFiel ChesterFiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnşaat Teknikeri
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 86 / 274
  • Ticaret 7, (%100)
Sozlesmede araci benden baska su kisi kullanabilir diye belirtmeniz lazim galiba kurumsaldan kiralamadim suana kadar fazla tesetturunu bilmiyorum.

Inal Inal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEO Expert | Pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 480 / 327
  • Ticaret 31, (%97)
Genel olarak şayet Rent A Car kaskosu var ise kazada size ödetmezler ama kiralama süreniz 3 gün ve kaza onarım günü 5 ise 2 günü sizden alırlar.

Normal kaskolularda ise tam bir baş belası durum var. Size boş kağıda imza attırırlar normalde yapmaları gereken rent a car kaskosu yerine normal araç kaskosu vardır ve kazada size bedel ödetirler.

Arkadaş web sitesi paylaşmış bilgiler genel amaçlıdır değiştirme hakkına sahiptir ibaresine dikkat edin.

http://prntscr.com/bkjl5p

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Yüksek kurumsal yaş ve ehliyet yaşına bakarlar, normal rent a car bakmazlar ama araba ne verir onu bilemiyorum

Araba değeri neyse ehliyet yaşını hesaplarlar verirler, mesala mercedes mi kiralamak istiyorsun ehliyetin yeni vermezler, linea düşük değerinde bir araba verirler

Ve böyle birşey daha var yaşına ve ehliyet sürene bakmıyorlar ama kredi kart notlarına bakıyorlarmış kredi kart limit bloke koyuyorlar geçici kaza olur mu öder mi tedbir karşı alıyorlar ben rent a car işini çok araştırdım sıkıntılar çektim şimdi arabam var kafa rahat :)

www.osmanlidavetiyeci.com
wmaraci
wmaraci

BozkurtReis BozkurtReis Hello Bro Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Para Yer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1008
  • Beğeniler 176 / 201
  • Ticaret 25, (%96)
Merhabalar,

Araç kira sözleşmesinde belirtilen şahıslar dışındaki bir şahıs kazaya karışır ise, kasko karşılamıyor maalesef aracı kiralayan arkadaş hasarı ödüyor. Ve burada şu şekilde bir durum ortaya çıkıyor

Araç kaza sonrası tamir süresi atıyorum 10 gün olsun. 10 gün boyunca araç kazadan dolayı kiralanamayacağı için aracın 10 günlük daha kiralama bedelini siz ödüyorsunuz.

Yani kiralık araç ile kazaya karışmak riskli bir durum. Eğer küçük bir şirketten kiraladınız ise daha büyük sorun. Karşınızda car car konuşacaklar ama geri adım atmayın

Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al