-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sürekli gülüyorum.
HTML5-CSS3, WordPress, Tanıtım Videosu, SEO Danışmanlığı Hizmeti Verilir, 5 Dakikada site yapılır, Google 1. Sayfa Çalışmaları Yapılır, Kurumsal Kimlik Çalışmaları yapılır, börek açılır, sofra kurulur; sizin yerinize yemek yenir.
İmzalarda ne bulursa yazan, konu başlıklarında herşeyi yaptığını iddia eden arkadaşlar.
Şimdi çıkar biri mutlaka yine, belki ajanstır; belki şudur budur diye.
Yapmayın, ajans olmaya ne gerek var; bizim Süpermenlerimiz var zaten.
Size sürekli gülüyorum; bilginize.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyle espriyi seven millete "her şeyi yaparım" diyecek cesaretleri olduğu için tebrik etmek gerek aslında.
Belki adamlara farklı teklifler de gidiyordur. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Medya Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%97)
Merhaba,
Harika bir konu açmışsınız, tebrik ederim. Maalesef ülkemizde meslek gruplarına saygı gösterilmiyor. Nedeni ise sizlerin de bahsettiğiniz gibi, herkesin her işi yapabileceği gerçeği(!)
Hiçbir işi profesyonel yapmak istemiyoruz. "Dayımın oğlu yapar, bizim bir arkadaş var" şeklinde iş yapmaya çalışıyoruz.
Nedeni ise ücreti düşük tutalım, işimiz hallolsun düşüncesi. Ne yazık ki bu kadar kolay olmuyor her şey.
Ucuz olsun derken yeni bir acı tecrübe doğuyor. Bu yüzden, ne yaparsanız yapın, profesyoneller ile çalışın.
Sevgiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
5 TL'ye Seo yapan; 10 TL'ye video hazırlayan, 1 TL'ye Wordpress kuran ve bu saçmalıkları destekleyip sömürü haline getiren platformlar varken bizim insanımız her türlü muameleyi yapar konuma gelir elbet..
Profesyonele ne gerek var ki? Bizim oğlan zehir gibi; herşey youtube veya internette zaten var. 10 Dakika fazla uğraşır halleder. Veya biz bir bilgisayarcı Osman var; onu ararız yapar 1 güne hem ucuza da yapıyor, bu zibidiler gibi kendini matah bir şey yapıyormuş gibi ağırdan da satmıyor.
Peh.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim çok başıma gelen bir olay bu.Freelance çalıştığım için firmalara bizzat gidip görüşüyorum.Firma sahipleri ya benim oğlanda bilgisayar okuyor o yapacak diyor,yada dıdımın dıdısı o anlıyor bu işlerden o yapar diyor.Gittiğim firmaları takip ederim daha sonradan oluşturdukları siteleri görünce yuh bumuydu bildikleri diyorum.
Yada benden önce o firmalara uğrayanlar 100 TL'ye site yapma teklifi verdikleri için onlarla bizim yaptığımız işi karşılaştırıyorlar.Yani işin emeğinden çok aynı siteyi 100 firmaya satarak kar ediyorlar fakat hakkımıza giriyorlar.Bilmeyen işyeri sahiplerini kandırp ayrıcada zarara uğratıyorlar.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
google,facebook,twitterı bile hacklerim hocam sen yeterki paradan haber ver :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öyle demeyin hocam belki ajanstır :D
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Ajanslarda moda oldu bu zamanlarda. Aylık 300 TL kira verip dükkan tutanlar ajans oluyor. SEO'cuyum diyor aldığı 500-600 TL para yaptığı 15-20 saçma link,grafikerim diyor bir çalışmayı normal hale getirene kadar çileden çıkıyorum.
İnternette yapılışı gösterilen işleri burada 5-10 TL ye satmaya kalkanı bile gördüm. Yani nedir bu işleyiş ?
20 TL lik SEO paketi ile milleti kandırmaya,standart logo için 200 TL istemeye ne hakkınız var ? Ticaret bu kardeşim herkes istediği gibi çalışır diyorsunuz ya sizin ki ticaret değil sadece **************lık. Bitmez böyle insanlar bitmez.
5 kişi bu mesajı beğendi.