lostyazilim
tr.link

Hiçbir şey yapmak istemiyorum

13 Mesajlar 2.280 Okunma
lstbozum
tr.link

Fitzi Fitzi Sadece zaman... Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** P**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 95 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
Üniversiteyle beraber önünde tam 6 sene boyunca yarısı boş bir zaman var. Şuan bir projeye başlasan 6 sene boyunca istikrarla gittiğin takdirde başarı kaçınılmaz olur. Üniversite bitince bizler gibi fellik fellik iş arayıp sonra ilk bulduğun saçma sapan işe girmek zorunda kalmazsın belki, kim bilir.
53456

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)
Fitzi inşallah hocam, hayırlısı olsun.
Allah sizede bol kazançlar nasip etsin.

Sky4Life Sky4Life www.satisdukkani.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 472
  • Beğeniler 127 / 229
  • Ticaret 7, (%100)
nihatturan senin zamanında mIRC alışkanlığım vardı benim. Yaklaşık 8 senemi yedi. 8 sene geçti, ben mIRC bıraktım, ve elime bir baktım ki hiçbirşey yok. Boşuna geçirilmiş bir sürü boş zaman. Geceler, hatta okuldan sonra geldiğimde direk oturduğum bilgisayarda boşuna geçirdiğim bir sürü zaman vardı sadece. Ama şimdi diyorum ki, ulan o zaman mIRC'e gireceğime bir PHP, ASP öğrenseydim, Bir HTML, CSS öğrenseydim. 8 sene dile kolay, bunların bir çoğunu öğrenirdim hatta programlama bile öğrenirdim, C, C++, C#, VisualBasic hepsini öğrenirdim. Diyorum ya 8 sene az değil. Ama ben hepsini boşa geçirdim. O yüzden sana tek önerim kardeş, kesinlikle bilgisayarda kendini geliştireceğin şeylere yönel, Programlama olabilir, Web dilleri olabilir. Bak Mobil Uygulama sektörü de hızla gelişiyor, onlara da bakabilirsin. Adam Snapchat yaptı mesela geçen gün okuduk blogda. Şimdi değeri olmuş 30 Milyar $. 26 yaşında daha. Boşuna geçirdiğin her zaman gelecekte pişman olacağın, keşke yapsaydım demeyeceğin şeylere dönüşür inşallah.
53456

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al