Hobbit: Beş Ordunun Savaşı ile karşınızdayım arkadaşlar. Bu yazıda aşırı derecede spoiler bulunmakatadır. Filmi izleyemeyenler izledikten sonra yazımı okuyabilirsiniz. Spoiler umrumda bile değil diyenler için yapacak bir şey yok devam edin 😀

Arkadaşlar kusura bakmayın film Hobbit’in son filmi olduğu için 1 belki 2-3 bölümde bile anlatma ihtimalim var. 🙂

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Hobbit filmleri arasında en çok savaş içeren film olmuş durumda. Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’nda görmek istediğim de zaten buydu. Tüm ordular Erebor’un önünde karşı karşıya gelerek savaşacak!



Hobbit: Beş Ordunun Savaşı çıkacak dediklerinde içimi bir heyecan kaplamıştı. Tarihine 1 yıl kala takvimde bir yer açıp her gün çizik attım. (İşte böyle bir Hobbit manyağıyım ben) Neyse sonunda beklenen gün geldi ve sinemadan biletlerimizi aldık. Sinemaya gittiğimizde 2D ve 3D arasında kalmıştık. (Halit ile gittiğim için böyle çoğul konuşuyorum.)

Tabiki de 3D seçtik. Sinemaya girdik ve filmin başlamasını bekledik. Allah’ım o ne fragman geliyor önce sonrasında reklamlar falan gereksiz bir heyecanlanma vs vs derken film başladı.

Film Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları’ndaki Smaug’un Dale’ye gidişi ile başlıyor. Aslında Dale şehrindeki Elf Güzeli Tauriel’in şehirdeki ejderhanın varlığını anlaması ile başlıyor. Ve hemen ardından insanları uyarması ile devam ediyor. Bard’ın evine giderek insanlara hazırlanmalarını söylüyor. Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’nın bşalangıcı da böyle işte arkadaşlar.

Devamını 2. bölümde anlatacağım yazı fazla uzamasın.

Yazı Kaynağı: http://tekkelime.net/hobbit-bes-ordunun-savasi-1-bolum/
Site: http://tekkelime.net/
Fazla Söze Ne Gerek! Her Şey Tek Kelime.Net