-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba arkadaşlar ..
Çok düzde sayılmaz çok engebelide sayılmaz öyle bir muhitte oturuyorum. Günlük işlerimi ( fatura , banka, alışveriş vs. ) halledebileceğim beni yormayacak elektrikli birşey ararken hoverboard'lara denk geldim.
6.5" olanından düşünüyorum. 2 * 3 saatte sarj oluyor ve 15 * 20 KM gidiyor. Daha önce alan arkadaşlardan bilgi almak için konu açtım..
Gitti gidiyordaki
linki , n11'deki
linki aynı ürün fakat fiyat farkı var..
Netten aynı kalitede ya da Ankara'da gidip alabileceğim ( 600 * 750 TL aralığında ) yer bilgisi olan varmıdır ?
Şimdiden çok teşekkürler..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bir 10 yıldır yürüyorum :) zaman değerli ufacık işi 3 saatte yapınca hem iş yapamıyorum hem yoruluyorum.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
SeeTake
https://www.bilgimsel.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aslında bisiklet de alabilrisiniz. Ben olsam bisiklet düşünürdüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu küçük şey hiç ilgimi çekmiyor..
Bunun yerine bisiklet, paten, elektrikli bisiklet üçlüsünden birisini tercih ederdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam ABD'de çalışırken hep görüyordum, ufak çocuklar bile yavaş gidiyordu, sizin ağırlığınızda çok daha yavaş olur. Malum bizim kaldırımlar da tırtıklı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir çok ülkede satışı yasaklandı bunların diye biliyorum.. yandı felan bir olayları oldu, ayrıca en babası saatte 8-10 km hızla gidiyor ki o da düz yol olcak, üzerindeki adamın kilosu düşük olcak ohoooo ooo ölme eşşeğim ölme bataryası bitince bunu taşırken insan delirir..
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cem yılmazın elektrikli bisikletinden alın hocam
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Gucluyazar adlı üyeden alıntı
Bu küçük şey hiç ilgimi çekmiyor..
Bunun yerine bisiklet, paten, elektrikli bisiklet üçlüsünden birisini tercih ederdim.
Bisikletim ve patenim var dediğim gibi enerjiyi zaten çok sarfediyorum ben elektrikli pratik şeylerin peşindeyim :)
Sungmert adlı üyeden alıntı
Hocam ABD'de çalışırken hep görüyordum, ufak çocuklar bile yavaş gidiyordu, sizin ağırlığınızda çok daha yavaş olur. Malum bizim kaldırımlar da tırtıklı...
Yaklaşık 4-5 tane video izledim hiç birisinde yavaş gitmedi ama bilemiyorum ..
ecarpar adlı üyeden alıntı
bir çok ülkede satışı yasaklandı bunların diye biliyorum.. yandı felan bir olayları oldu, ayrıca en babası saatte 8-10 km hızla gidiyor ki o da düz yol olcak, üzerindeki adamın kilosu düşük olcak ohoooo ooo ölme eşşeğim ölme bataryası bitince bunu taşırken insan delirir..
Tüm özelliklerini aşağıya ekliyorum, 65 kiloyum zaten hiç bir sorun yok gibi şu an :)
O çok pahallı bir ürün ben portatif, pratik ve uygun bir şey ararken hoverboard'a rast geldim bakalım bugün sipariş verebilirim galiba...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Elektrikli bisiklet sorununuzu çözecektir herhangi bir ehliyet, yaş vs... durumları da olmuyor. Hoverboard'dan çok daha iyidir.