lostyazilim
tr.link

İçerik tarafımızca kaldırılmıştır!..

43 Mesajlar 6.099 Okunma
acebozum
tr.link

NavarinTR NavarinTR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 17.08.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Görsel Tasarım Uzmanı ve Sanat Yönetmeni
    • Konum Antalya
    • Ad Soyad S** A**
    • Mesajlar 105
    • Beğeniler 77 / 36
    • Ticaret 1, (%100)
    Ben üç sayfadan oluşan bir mağduriyetimi kaleme alıp göndermiştim. 2 hafta sonra cumhurbaşkanlığı danışmanları tarafından aranıp mektubumun okunduğunu ve mağduriyetimin giderilmesi için Sn. Cumhurbaşkanının talimat verdiğini ilettiler. Mağduriyetim de giderildi ki benimki çok şahsi bir şeydi ve üşenmeyip ilgilenmişlerdi.

Bununla da ilgilenirler ve son satırına kadar okumuşlardır bile merak etmeyin.

Şahsi görüşüm ise, gerçekten böyle milli bir proje gerekli fakat isim harbiden özenti olmuş, daha özgün olmalıyız.

---

(Yine bazı arkadaşlar saçmalamış, siyasete girmiş, "adam teknolojiye karşı falan fistan" diye de; yerli otomobil, helikopter, yolcu ve savaş uçakları, milli savunma sistemleri, milli saldırı sistemleri, milli uydu, milli akıllı telefon vs. bu adamların döneminde yapılmıştır, daha önce tüm dünya bunları üretirken biz üretemiyorduk bu adamlardan önce, önce bunu idrak edin. Ayrıca ilk yerli uzay istasyonu ve uzay ajansı da yine bu adamaların uğraşı sayesinde gerçekleşmek üzere inşasına başlanmıştır. İnsanların aklına yalan bilgiler sokmaya gerek yok ortalık yerde. Ben de siyaset yapma derdinde değilim, yalnızca yanlış verilen bilgilere dikkat çekiyorum.)

elektronikssl
    webimgo

FathArsln FathArsln Co-Founder - R&D Geliyoo Kullanıcı
    • Üyelik 22.09.2013
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek Yük. Makina Müh.
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad F** A**
    • Mesajlar 76
    • Beğeniler 448 / 28
    • Ticaret 0, (%0)
    Herkese merhaba,
    en azından emeğe saygı duyarak takip eden değerli arkadaşlarımızın hakkı için bilgilendirme yapmak bizim için önemli ve değerlidir. Mektubumuz amacına ulaşmıştır, bizzat konuyu arz etme fırsatımız oldu. Herkese yorum ve destekleri için teşekkürler. Özellikle proje ve mektubun değerlendirilmesi yönünde öneri ve tebrikleri olan arkadaşlar http://sn.receptayyiperdoganamektup.com yorum bölümünden de yazabilirler.

Sn. Cumhurbaşkanımız bizzat olmasada danışmanları tarafından yorumlardaki temenni ve önerileri dikkate alacaklardır.

Ülkemizde son günlerde olan üzücü olaylardan dolayı gündem yoğun olsada, inşallah yakında farklı gelişmeleride sizlerle paylaşıyor oluruz.

Tüm wmaracı üyeleri ve Geliyoo'ye destek veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz..

Saygılarımızla,

yeni bi teknoloji Geliyoo ..

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 23.01.2014
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek grafiker
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** O**
    • Mesajlar 1454
    • Beğeniler 254 / 430
    • Ticaret 8, (%100)

carpediem adlı üyeden alıntı

Hükümet güç kaybetmiş, koalisyon hesapları- düşen oylar vs ulaşmaz bile. Tubitak a yolla diyeceğim oranın da balkanı eski hayvanat bahçesi müdürü:)

süper :D:D:D

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al