Ben üç sayfadan oluşan bir mağduriyetimi kaleme alıp göndermiştim. 2 hafta sonra cumhurbaşkanlığı danışmanları tarafından aranıp mektubumun okunduğunu ve mağduriyetimin giderilmesi için Sn. Cumhurbaşkanının talimat verdiğini ilettiler. Mağduriyetim de giderildi ki benimki çok şahsi bir şeydi ve üşenmeyip ilgilenmişlerdi.
Bununla da ilgilenirler ve son satırına kadar okumuşlardır bile merak etmeyin.
Şahsi görüşüm ise, gerçekten böyle milli bir proje gerekli fakat isim harbiden özenti olmuş, daha özgün olmalıyız.
---
(Yine bazı arkadaşlar saçmalamış, siyasete girmiş, "adam teknolojiye karşı falan fistan" diye de; yerli otomobil, helikopter, yolcu ve savaş uçakları, milli savunma sistemleri, milli saldırı sistemleri, milli uydu, milli akıllı telefon vs. bu adamların döneminde yapılmıştır, daha önce tüm dünya bunları üretirken biz üretemiyorduk bu adamlardan önce, önce bunu idrak edin. Ayrıca ilk yerli uzay istasyonu ve uzay ajansı da yine bu adamaların uğraşı sayesinde gerçekleşmek üzere inşasına başlanmıştır. İnsanların aklına yalan bilgiler sokmaya gerek yok ortalık yerde. Ben de siyaset yapma derdinde değilim, yalnızca yanlış verilen bilgilere dikkat çekiyorum.)