Bu kadar uzun bir makalenin bu kadar okunacağını açıkçası tahmin etmezdim :) Okuyanlara ve yorum atanlara teşekkür ediyorum özellikle bazı mesajlar gerçekten destekleyici.
SizinWeb abinin yazdıklarından sonra pes etmenin aslında kaçış olduğunu anladım diyebilirim. Abinin azmi için kendisini çok tebrik ediyorum. Aynı şekilde Webtizz adlı kullanıcıya yorumu için teşekkür ediyorum. Kendisi deneyimli birine benziyor :) ve dediklerini kesinlikle dikkate alacağım.
Fsocean 'a da teşşkür etmeliyim :D iyi dilekleri için de meromerro ya da teşekkür ederim.
Bugün biraz daha motiveyim. Bunun bir nedeni okunmayacağını bile düşündüğüm konuda bana destekleyici dönüş yaptığınız için. Diğer nedeni ise yarın benim doğum günüm. En yakın arkadaşıma da site işlerini bırakacağımı söylemiştim. Arkadaşım dayanamayıp doğum günü hediyemi bugün verdi.
Benim bırakacağımı duyunca beni gaza getirmek için masa isimliği ve masa bayrağı yaptırmış. İsimlik önemli değil de bayrak benim istediğim bir şeydi. Bir tarafta Türk bayrağı, bir tarafta bizim sitenin ismi logosu. İleride büyürsem yaptırır koyarım, şu an için acelesi yok diyordum. Bu noktada göz yaşı dökmeme yetecek bir hediye oldu.
Ben de elimden geldiğince projeye tekrar dönme kararı aldım. Umarım birkaç aya yine buradan bu sefer mutlu haberler vermek için yine yazarım :D
Bu arada projenin durumu şu anda kötü olduğun projeyi göstermeme taraftarıyım. Bir haber ve data servisi diyebilirim.