lostyazilim

İçimi döküyorum

14 Mesajlar 1.701 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mistakes07 Mistakes07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 44 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Bu kadar uzun bir makalenin bu kadar okunacağını açıkçası tahmin etmezdim :) Okuyanlara ve yorum atanlara teşekkür ediyorum özellikle bazı mesajlar gerçekten destekleyici.

SizinWeb abinin yazdıklarından sonra pes etmenin aslında kaçış olduğunu anladım diyebilirim. Abinin azmi için kendisini çok tebrik ediyorum. Aynı şekilde Webtizz adlı kullanıcıya yorumu için teşekkür ediyorum. Kendisi deneyimli birine benziyor :) ve dediklerini kesinlikle dikkate alacağım.

Fsocean 'a da teşşkür etmeliyim :D iyi dilekleri için de meromerro ya da teşekkür ederim.

Bugün biraz daha motiveyim. Bunun bir nedeni okunmayacağını bile düşündüğüm konuda bana destekleyici dönüş yaptığınız için. Diğer nedeni ise yarın benim doğum günüm. En yakın arkadaşıma da site işlerini bırakacağımı söylemiştim. Arkadaşım dayanamayıp doğum günü hediyemi bugün verdi.

Benim bırakacağımı duyunca beni gaza getirmek için masa isimliği ve masa bayrağı yaptırmış. İsimlik önemli değil de bayrak benim istediğim bir şeydi. Bir tarafta Türk bayrağı, bir tarafta bizim sitenin ismi logosu. İleride büyürsem yaptırır koyarım, şu an için acelesi yok diyordum. Bu noktada göz yaşı dökmeme yetecek bir hediye oldu.

Ben de elimden geldiğince projeye tekrar dönme kararı aldım. Umarım birkaç aya yine buradan bu sefer mutlu haberler vermek için yine yazarım :D

Bu arada projenin durumu şu anda kötü olduğun projeyi göstermeme taraftarıyım. Bir haber ve data servisi diyebilirim.
meromerro

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MeMo MeMo SEO Candır, MeMo Uzman :) Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 2187
  • Beğeniler 1198 / 578
  • Ticaret 50, (%100)
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :)

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Pes etmeyin tekrar başlayın derim, inşallah projenizi hayata geçirirsiniz hedefe ulaşırsınız durmayalım hep çalışalım çok çalışalım. umudu kesmek yok devam edelim. :)

www.osmanlidavetiyeci.com

AhmetKarabulut AhmetKarabulut WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1077
  • Beğeniler 361 / 361
  • Ticaret 33, (%100)
Sanıyorum ki projeniz http://e-sporturkiye.com/,
bu tarz işlerde genel olarak gözlemlediğim şey; tam da şuan içinde bulunduğunuz durumdan hemen sonra artan bir grafik ile zirveye koşulması. Ben yerinizde olsam pes etmem
Mistakes07

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al