-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
adam bedava hosting dagıttı banlandıktan sonra bedava vermiş oldugu hostingde acık cıktı sitelerimi hacklediler daha sonra kendi sitesini kapattı bakım yazdı... vs vs...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Hostibo Güzel belgeleriniz olan bir firmasınız. Ama bende mesajlarınızı okuduktan sonra bunu söyleme kararı aldım.. Kurumsal bir firma kendisini övmez.. Müşteri memnuniyetleriniz sizin kimliğinizdir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
NedimYildirim Şikayetçi olan bendim.. Çocuğun sıkıntısı yoktu sadece biraz iletişim problemi yaşttı ve beni yapamdığım bir şeyle suçladı.. Bunun haricinde çalıştığı bir firma bana verdiği tarihde ödeme yapması gerekirken ödeme yapmamış oda bana güzelce bir mesaj atmayıp mesajlarıma cevap vermeyince bu durumlara getirdi kendini. Ama deseydi ki " Abi alamadım paramı ama şu tarihte vericem" 30 tl bir para degil yani.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
NedimYildirim Aynen öyle, ama burada ki bazı arkadaşların farklı işlere kalkışması beni rahatsız etti.