Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ertekin, bak şimdi sen tasarım yapmayı istiyorsun ama önünde herhangi bir taslak yok ve aklınıza bir şey gelmiyor. Gir bir tane haber sitesine bak sitenin taslağına "Yaa ben bundan yaparım hem daha iyi grafik falan dur bakıyım açıyım şu Photoshop'u." dersin. Açarsın programını ilk önce menüden başlarsın çizersin çizersin, slide bölümünüde yaparsın, aha içerik kısmında takıldın. :DBu geneldir her tasarımcıda olabiliyor. :DNeyse aklına getirirsin diğer slide tasarımlarını "Benim slide tasarımım değişik olacak ve yapacağım." diyeceksin. Artık kıvama geldin. :DBu tür şeylerden yola çık, bir de ***daki tasarımcı üstatların çalışmalarınada bak, onları görünce yapasın geleceğini biliyorum. :DÇünkü o tasarımlar beni bu kıvama getirdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
çizerek para kıramazsınız arkadaşlar başka bir sistem oluşturmadan "ssg" olamazsınız :) (şimdi ne alakası var diyeceksiniz ki haklısınız ama ben buna odaklanmış durumdayım ve bulaşacak insan arıyorum. :) )
Size önerim ise diğerlerinden ilham alın fakat onlardan çok daha farklı şeyler çizin.
Farklılık,farklılık,farklılık...
wordpressyapalim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad