-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlluminati Hakkında Ne Biliyorsunuz Konuşup Tartışmak İsteyen İçeri
bu illiminati hakkında bildikleriniz bu konu hakkında bilgi paylaşmak isteyen düşünce ve görüşlerinizi yazarmısınız konu hakkında tartışıp bilgi alışverişinde bulunabilirmiyiz
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Her türkün (zamanında ben dahil o yüzden üstünüze alınmayın) ergenlik sonrası duyup incelemeye başladığı ve sonra iş güçten bıraktığı;
Amerikada ise son zamanlarda Beyonce ve Jay-Z ninde örgüte mensup olduğunu açıklaması ile ciddiye alınan bir örgüt.
Dip not Amerikan dolarının üstünde bile simgesi bulunuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen benim dikkatimi çeken bir çok şey var savaş oyunları olsun strateji oyunları olsun android oyunları olsun film dizi dediğin gibi abd doları bu simgeler neredeyse heryerde bu bana normal gelmiyor son zamanlarda birden meşhur olan şu yabancı şarkıcılar lady gaga mıdır nedir beyonce jay z gibi birden türkiyede meşhur olmuş ve youtubede izlenme rekorlar kırıyorlar bi gariplik döniyor ama tam anlamdım googlede pek bi bilgi edinecek bir makale veya yazı falanda görmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hayatımızın aslında her yerindeler, biz görmek istemesek de görmezden gelsek de her şey onlar...
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni Dünya Düzenini kurmaya çalışıyorlar. Bunun için en temel nokta bilinçaltını kontrol etmekten geçer.
Eğer bir milleti küçüklükten itibaren bilinçaltını kontrol altında tutarsanız onlara istediğinizi yaptırabilirsiniz. Illuminati de bu yönde ilerliyor bir bakıma.
Mesela Disney'de ve Illuminati içeren çizgi-filmlerde ortadoğu/araplar/müslümanlar hep katil olarak gösteriliyor, pislik olarak gösteriliyor. Hal böyle olunca çocukluktan itibaren hiçkimse bunun farkına varmasa da zamanla içgüdüsel olarak sakallı birini görünce "aha kötü biri" zannediyor. Beyni yıkanmış oluyor.
Adamların büyük bir amacı var. Kenan diyarı denen vaadedilmiş toprakları elde etmek istiyorsan bunun için elindeki bütün avantajları kullanmalısın.
Armageddon'a hazırlık yapıyorlar/onu başlatmaya çalışıyorlar desek yeterli aslında. Bu illüminati de bunun bilinçaltı kısmı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Çok geniş bilgiye sahibim dilediğini özel mesajdan sorabilirsin burdan yazsam yanlış anlayacaklar . ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.