-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar bu busuu ve Memrise gibi dil uygulamalarının premiumlarini almak mantıklı mı sizce ? Gerek varmı yoksa ücretsiz olan kısımları bir fayda sağlar mı yada gerçekten tavsiye ettiğiniz bir uygulama yada dil öğrenmek için bir yol varmı ?
İngilizce öğrenmek için Gençlik merkezi ve Halk eğitim de kurslara katıldım ve bu gibi uygulamalar ile desteklemek istiyorum yararı olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Alıcaksanız indirime denk gelip busuu alın %50 denk gelmiştim bir kere. %30 her zaman çıkıyor. Kurs en etkilisi. Uygulamalardan sıfırdan öğrenebileceğinizi sanmıyorum onlar anca yardımcı olur. Elinizin kaleme deftere ve kelime fişlerine değmesi gerekir. Youtube da kursların yerini tutabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Okullarda bende hata yapıp dinlemezdim daha sonrasında iş ve diğer şeylere atılınca direk karşınıza cıkabiliyor. Ben fazlası ile hatta zararlı dereceye kadar fazla alt yazılı diziler izleyip genel cümle kurma iyileştirdim daha sonrasında bir kurs yardımcı ile yaklaşık 4 ay sonunda ise okuma yazma , turist ingilizcesi denilen seviyeye geldim daha sonra yabancı bir arkadaş ile 1 yıl bolunca uzun uzun cümleler ve yaza bildiğimmiz değilde yazacagımıza göre ingilizce yazdık konuştuk şuanda aram iyi sizede bu yollardan ilerlemenizi tavsiye ederim. O tür uygulamalar iyi reklam yapıldığı için göze güzel gele bilir ama hiç bir yararı olmadığını söyleye bilirim cünkü bir rutine oturtulamıyor. Not alınmıyor akılda kalmıyor. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Memrise pro kullanıyorum. Kötü degil ama sadece alıştırma yapmak icin. Ingilizcenizin belli bir seviyede olmasi sarj. Birde ingilizce öğrenmek icin türkçeyi unutmalisiniz.hep türkçe konuşarak ing ogrenmek zor . Ben 3 yil abd de kaldim. Hic turkce konusmamak gelismemde cok yardimci oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu tarz sitelerden en iyisi Duolingo, ayrıca tamamen ücretsiz. Bilgisayarda kullanmanızı tavsiye ederim mobilde aynı sonuç alınamıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Lingusta eğitim seti baya güzel tavsiye ederim.